je 5 detí vela?

elsa5.5

no moje nervy 9 detí v 2-izbovom byte?tak nechcem nikoho urážať,ale na to mám svoj názor....,,pokiaľ majú ľudia peniaze tak je to normálne,ale nacpať toľko detí do 2-izbového bytu je cigánčina toľko môj názor,,živiť ich,šatiť,lekára zaplatiť-lieky,peniaze na potrebné veci,starať sa o toľko detí,každého dobre vychovať,o nejaké vzdelanie sa postarať,niekde som čítala že robenie detí je zábavou chudobných ľudí...:)asi je to tak:D

vela deti

myslim, ze 5 deti nie je problem. poznam ludi, ktori maju 8 deti a cakaju 9. byvaju v 2-izbovom byte, tak si to predstavte. no rodinu, kde je tak vela lasky ako u nich nepoznam.

AdamSangala

Najlepsie je mat kazde dieta s inym muzom. To je potom istota ze aspon niekto prispieva na vyzivne. Stedrejsi ocino da aj viac.

setricka,ä

podla mna 5deti nie je az tak vela,dolezita je vsak harmonia rodiny,lebo ked su len tri deti napriklad a harmonia v rodine chyba tak tiez je to na hovno.moja znama ma kazdy rok jedno dieta.proste ona porodi a ešte pocas kojenia otehotnie,co by sa fakt nemalo bezne stat.ona ma 3rocneho syna,2rocnu dceru,1rocnu dceru, a teraz v juni ma dalsi termin porodu ma sa jej narodit syn:) no sama radost:)ale ma skveleho manzela a su vsetci velmi dzraví a byvaju na dedine-na lazoch a maju pekny dom a celkom sa to da.niekedy je fakt unavena,najma ked maju deti obcas teplotu,ze maju chripku a podobne,ale inak to zvlada,hoci ja si myslim ze fakt je to obcas na nervy.stale len prebalovat a podobne....:)

oliz

A zabudla som - moji rodicia uz viac deti mat nemohli, co je luto aj mne aj im, kedze vzdy som chcela mat surodenca, nevyslo to,zialbohu...ale tebe to vyslo dokonca niekolkonasobne, takze naozaj sa nesatne,ze niekto ostane sam,stale bude mat niekoho:). Drzim ti silno palce, nech zvladnes tolko deti, kolko ti osud nadeli a nech ti prinesu radost.

oliz

lenka77 - Tak s tebou vrelo nesuhlasim...som jedinacik, nemam piercing ani v nose,ani v bruchu,ani nikde, nefetujem,nedrogujem,nespijam sa do nemoty...som normalna osoba, dokonca v mojom pripade poznam pripady,ze su 2,3 surodenci a bud aspon jeden z nich fetuje, droguje, je alkoholik,alebo si to rozdava s kazdym kto pride pod ruku.Ja mam stabilny vztah uz niekolko rokov, pracujem,mam vysoku skolu a s rodicmi perfektne vychadzam.Takze netrep somariny o jedinacikoch....

A co sa tyka tych 5 deti, je to sice krasne,poznam take rodiny,ale ak je zla financna situacia, tak to moze byt problematicke.Je to vsak dar, tak si ho nechaj!Existuje tisice mamiciek, ktore nemozu mat ani jedno dieta, a dali by za to cokolvek,keby boli tak plodne ako ty.Uvidis,ze neolutujes, len sa budes musiet viac obracat - a navyse nikdy nebudes sama :).