Kompletný program

Príspevok v téme: Kompletný program
Norgo

Dobrý Deň, hral som hokej, prestál som ,lebo už som ho nechel hrať, ale stále ma baví cvičiť, mám rád zaťaž, chcem si zariadiť cvičenia sám, bez trénera, potreboval bi som vedieť ako bi som si mal rozpísať stravu na celý deň, koľko krát denne jest, a čo jesť, a potom bi som bol rád keby mi niekto napísal čo bi mi stačilo cvičiť aby som si udržal super postavu (koľko x denne a čo posilňovať).

Ďakujem.

Tessy06

takýto kompletný program ti predsa nikto neurobí, za to sa profesionálnym trénerom platia tažké prachy..
a na webe je predsa o týchto veciach množstvo článkov, ako a čo cvičiť a čo jesť napr. tu www.kulturistika.estranky.sk alebo tu www.zbodyfit.sk a ak vieš po anglicky dobrý návod je tu www.brianmac.co.uk kedže si chceš udržať postavu, budeš musieť cvičiť, na druhej strane však asi nechceš nabrať svalovu hmotu, tak to zase nebudeš musieť dodržiavať tak striktne... sám uvidíš, ako bude tvoje telo reagovať

a k tomu "bi" ..jeminenku!

lucia.markec

kremes alebo karameloy kolac na oplatke,alebo medovnik,alebo zltkovy rez take typy klacov alebo oblozeny chlebik s maslom syrom sunkou,kolieskom vajicka,uhorkou hm?co sa ti zda menej kaloricke?

lucia.markec

CHCEM VASU ODPORUCANIE co mi odporucate zjest kolacik alebo oblozeny chlebik?mam prisnu dietu ale jedno z toho musim zjest.Aspon nieco.Co ma asi menej kj kolacik ci oblozeny chlebicek?hm?diki lucka.