Kde by mi vybrali mandle?-Ba a okolie

Príspevok v téme: Kde by mi vybrali mandle?-Ba a okolie
hrebienik

Už roky bojujem so zápalmi mandlí a hrdla, 6-7krát do roka, najnovšie mi vždy prejde infekcia z mandlí na uši. lenže ani moja praktická lekárka, ani môj ORL lekár nechce uznať že by bolo najlepšie vybrať mandle. Sú stále začervenalé, plné čapov a hlienov, lenže kým nie sú veľkosti pingpongovej loptičky, vraj to nič nie je. Antibiotiká už ani neberiem, lebo mi absolútne nezaberajú, liečim sa väčšinou len kloktaním.
Nevedel by mi niekto poradiť pracovisko, kde by mi vybrali mandle za priamu úhradu bez zbytočného vypytovania skúšania akýchsi alternatívnych metód liečby? veľmi rada si to aj zaplatím, len nech ma niekto už zbaví tých odporných mandlí.

willywonka

Mne vyberali na Antolskej... nosne mandle,rychlo a bezbolestne,..no krcne mi vyberali urgentne kedze sa mi z vecera do rana vytvoril abces a to fakt bolelo.. tak ti radim prekonzultuj to s lekarom cim skor a sup s nimi von

Mia.

V BA ružinove, alebo na Antolskej v Petržalke a kamaratka bola pred 10 rokmi u milosrdnych v BA, ale tam neviem či to ešte robia.
Ja si chcem dať tiež vybrať mam take iste problemy ako Ty a ORL sa ani nezmienila o výbere. Nechapem prečo veď ak su vkuse zapalene ako u mna a teba tak to narobi v tele len škody a tie mandle už aj tak neplnia svoju funkciu. Mne vadí hlavne ta divna chuť v ustach z tých mandlí.