Holenie intímnych partii

Príspevok v téme: Holenie intímnych partii
laco

V poslednom čase som si všimol, že už aj muži majú ohelené svoje intímne orgány. V saune vyše polovica ľudí si odstraňuje chlpy. Ja som si to skúšal, ale som sa porezal. Ako sa to robí, aby to bolo hladké. Druhá otázka, čo povedia priatelia, alebo rodičia, keď to uvidia. Mojej kamarátke sa to páči a sľúbila, že keď si ho budem holiť aj ona si oholí a budeme sa francúzsky milovať. Mám 17 rokov ona je strašia a trvrdí, že nikto z nás neochorie. Je to pravda?

jej

No neviem... podľa mňa, ak sú tam tie chĺpky od prírody, tak tam asi majú byť, nie? Nezdá sa mi to nehygienické, myslím, že to chráni pred infekciou... keď to zostalo z vývoja človeka. Ja neviem, je to každého osobná vec.. Inak, tie vyrážky, to sa volá folikulitída.Ak človek pestuje hygienu, ako má... nemusí mať ani folikulitídu.

ktosi

Treba sa holit kazdy den a podrazdenie nebude, pokozka si zvykne. Ja som mala ten isty problem a dost to bolelo, tie vyrazky, ktore sa potom robili. Ale odkedy sa holim kazdy den (teda casto) naozaj si asi pokozka zvykla, lebo problem vymizol. Obcas sice nejaky ten chlpok zarastie a vytvori sa vyrazka, ale vynimocne. Takze tak :)

cica222

Ja sa chcem opytat,ked sa oholim,skoro vzdy mi vybehnu take cervene bodky,ako malinke vyrazky,dost je to neprijemne..stava sa to niekomu?Ak ano,poradite co na to?

juj

no najprv to musis uplne skratit a ay potom holit a najlepsie penou na holenie a dobrym strojcekom aby si predisiel podrazdeniu. A aku chorobu mas na mysli tomu fakt nerozumiem? A co na to povedia ostatni? no si myslim ze nezijeme v dobe kamennej :)a je to hygienicke a esteticke .....takze tak