Zajtra to bude prvý krat,pomoc!!!

choco_milka

kupte to kde mate logo MADE IN EU, a mate istotu :-) cez net samozrejme kupite najvyhodnejsie balenia a najnovsie, v obchode to moze tri roky trcat

choco_milka

v drogerke moc nie, skuste obchodne centrum. ale 25/100 tam nekupite, cize date poriadne obchodnemu centru zarobit

Simmik

choco_milka
Ahaa, nad tym som tatko nerozmyslala:-) dakujem za radu :) a v drogerke normalne sa nedaju nejake kvalitne zohnat?

choco_milka

Simmik: máme proti nim len to, že putujú až z ďalekej Číny ku nám, trčia dlhé mesiace v extrémnych teplotách v kontajneroch, poškodí sa latex a praskajú ako sviňa. Sme v EÚ, tak prečo nekupovať produkty vyrobené v EÚ?
www.najkondomy.sk
a mate pokoj na nejaky ten cas :-)

amira

Ked budes stresovat bude to len horsie, mna osobne to nebolelo pretoze mi predtym par mesiacov dozadu porusil blanu prstami, na vsetko sme sli postupne, spoznavali sa... Samozrejme nemozes cakat ze to bude hned dobre, ale po 3,4 krat uy bude vsetko ako ma byt, aj ked prvy krat je najkuzelnejsie :)

Simmik

cim si vlhkejsia tim je lepsie...vojde do teba lepsie...a nebude to ani tak boliet...vazne nechapem ani ja co mate proti durexom :)

levicaaaaa

na plodné a neplodné dni sa v tvojom veku ešte nespoliehaj...

inak, nič moc takto naplánovať a ešte v 15tich po troch mesiacoch chodenia...

ale je to tvoja voľba...

inak, čo máte všetci proti Durexom???

n.,..

durex.. to nie.. skuste ako radil nižšie ... no sice aj ja som išla do toho ku koncu mojej 15 čiže skoro 16 a nelutujem lebo som s priateľom do teraz.. sice mohla som ešte počkať.. ale jedno ti poradim .. aby si sa nesklamala lebo potom to dosť boli..