Chi Silk Infusion

Príspevok v téme: Chi Silk Infusion
Kristina:)

Ahoj..aké máte skúsenosti s týmto prípravkom???...chcem si kúpiť žehličku na vlasy a k nej aj nejaký vhodný prípravok...rozmýšľam na tromi:
1.Chi Silk Infusion
2.Got2be straight on
3.Loreal Hot n’ Straight
Ale pocula som ze ten Chi Silk Infusion je super a stači malé mnozstvo...
Poradte mi prosím nejaký prípravok ktorý vlasy ochráni,prípadne aj zregeneruje lebo ich mám dost suche a poskodene..
Dakujem:)

livasab

Ak chcete aby vam CHI SILK FUSION pomohol tak ako ma tak treba jedine tepelnu upravu a to presne tak ako to robi kadernicka. Farbila som si 4 roky vlasy na cierno seliakymi srackami. Mam farbu z vlasov stahovanu 3krat plus vela velmi vela meliru a farby a teraz mam krasne blond vlasy bez znicenia a to len vdaka CHI SILK FUSION. Treba umet.

kristina007

Dobrý deň,

objednávala som si CHI zo zahraničia vo vacsom mozstve, predávaju to tam ovela lacnejsie ako u nas na slovensku...

keby ste mali záujem o kúpu
CHI silk infusion :
15ml-2,5€
177ml-19,9€
355ml-29€
59ml-11,9€

V prípade záujmu volajte na 0917963787
alebo píšte na e-mail kristinaslovakova@gmail.com

lucinelienka

takisto odporúčam CHI...vynikajúca vec, nemusíš sa báť ani olejovej konzistencie..lebo vlasy ho úplne vsajú, krásne voňajú..odporúčam..
- ja som mala aj tie Got2be straight on aj Loreal Hot n’ Straight obidva strašne mastia vlasy a Got2 by ich ešte aj lepí.

casanta

Uz vacsina zehliciek to dokaze...ale musis si kupit taku, ktora ma trochu zaoblene konce a trochu uzsiu zehliacu plochu..na nete najdes vela videi, ako na vlny pomocou zehlicky..trosku treba cvik, ale vlnky su krajsie, take plastickejsie...ja som si kupila zehlicku remington CS 5002 a s nou sa to da

macka26

chi, velka spokojnost.. a mravcek si ma potesila, idem si tu zehlicku remington kupit k narodeninam.. som rada ze si spokojna

kathyka2711

Ahojte,

výrobok CHI Silk Infusion - Prírodný hodváb vrelo odporúčam!!! Používam tento prípravok každý deň a nemôžem si ho vynachváliť! Perfektne sa s ním tvaruje účes, ochraňuje vlasy pred každodenným žehlením....skrátka perfektné papaníčko pre vlasy :-).

pa

Najdžla

ja by som sa chcela spýtať ak niekto má zehlicku od znacky Chi kde ju kupoval?? hm lebo na tom mimibazare nieje prave ta oc chcem, a preto sa pýtam že či sa nedá aj niekde inde, alebo len niekde v zahraničí. Dakujem