cizmy-lakovana usen

datelinka

no prave, ja impregnujem vsetky topanky univerzalnym impregnacnym sprejom. samozrejme viem, ze lakovane sa nesmu impregnovat. keby som toto nenasla na internete, tak ti tiez poradim naimpregnovat :-) skus sa popytat v obuvi na ten krem na lakovanu usen, aby ti dlhsie vydrzali pekne. :-)

anjelicek

datelinka je tam prilepeny letacik,lenze na topanke bolo nalepene len usen,ale to pochybujem,lebo topanky su leskle(ako lakovky) a predavacka neupozornila.
dakuejm velmi pekne,chclea som ich nastriekat impregn. sprejom,este ze som tak neurobila,lebo v tom mojom letaciku o lak usni nebolo nic take spomenute.

datelinka

pri predaji by ta mali upozornit na sposob starostlivosti o dany material. alebo mas k dokladu o zaplateni pripojeny strucny material o sposoboch osetrovania.

tu mas nieco z web stranky nemenovaneho velkovyrobcu obuvi:
Lakovaná useň

Lakovaná useň vykazuje celkom hladký a vysoko lesklý povrch, ktorý vznikol lakovou úpravou usne. Táto obuv sa zbavuje nečistôt tiež pomocou vlhkej handričky, impregnácia by však mohla tento povrch porušiť. K starostlivosti sa používa špeciálny krém na lakovanú useň a flanelová handrička.