bolest krizov

zds

vies, janik ja som si to vyskusal, aj v dobrom aj v zlom. na chybe nikdy nebola akunpunktura ako taka, ale ten, co ju robil a pristup mna. mozes brat ihiel, kolko chces, ak neprides na to, preco sa nakoniec ten problem (choroba) objavil, NIKDY ho naozaj neporiesis.
takyto pristup, ktory tu propagujes, je obdoba symptomatickeho liecenia, i ked s neprovantelne mensimi vedlajsimi ucinkami. treba si pomoct ihlickami, ale.. to by som sa opakoval.
Mas priestor, janik, pis.

zds

janik, ty frajo, tak uz konecne o nej nieco napis, aby som tomu rozumel aj ja, aj ini, nielen, ze 1-2 sedenia a problem je fuc. to predsa nefunguje, ked sa roky problem nabaluje, aby sa to takto dalo vyriesit.
prirovnanie krvi a cchi je len priblizne, ale nejdem ti kafrat do remesla.

janík

zds-nebalamúť ľudí,keď sa akupunktúre nerozumieš, tak o nej nepíš
siuzana-práve chrbtice sú najvhodnejšie na liečbu akupunktúrou

lilliana

Tak dík za dobrý tip. O tomto som nevedela. Robím si taký prieskum v tejto oblasti. Mám naplánované niečo také tento rok absolvovať. A ktovie možno stihnem popri tom aj nejaký ten kurz:)

lilliana

Môžem poprosiť ako sa to volá to reh.centrum Kde sa o nachádza. Treba tam odporúčenie lekára alebo sa stačí objednať. Ďakujem.

zds

siuzanka,
nezmiernuj bolest, daj si ciel ju uplne odtranit:
- vyhladaj DOBRE !!! rehabilitacne centrum (jedno poznam vo Zvolene), kde ta nebudu len napajat elektrinou a parafinmi, ale sa ti pokusia odhlait pricinu, ktora casto tkvie vo svalovej disbalancii a ta moze byt z nespravnych zivotnych stereotypov (napr. caste sedenie za PC, soferovanie...) bez kompenzacnych cviceni
- treba ti aspon jemne detoxikovat telo, kazde klabove ochorenie ma svoje pozadie aj vo vnutornom znecisteni organizmu
- dobre sa zamysli nad stravou, ak je prekyslena, prekyslena si aj ty, to ti "vytahuje" vapnik z tela, kostne ale aj slachove struktury su krehkejsie a nachylnejsie na zranenie
- akunpuktura uvolnuje spazmy (aj meridiany a prudenie cchi), po nasom cirkulaciu krvi, je to dobra procedure, ale neriesi vyssie popisane priciny