pre RNG:prosím vás o pomoc

Príspevok v téme: pre RNG:prosím vás o pomoc
anonymný

Dobrý deň chcela by som vás poprosiť o pomoc. Mám 8 rokov problém s kvasinkami. Za ten čas som už vystriedala 3 gynekológov. Všetko to začalo užívaním antikoncepcie, od ktorej som dúfala, že mi prejdú moje menštruačné bolesti. Liečila som aj u kožnej, aj u alergologičky. Od kožnej som brala sporanox aj itrakontazol, čo sú silné lieky ale nález v črevách sa nezmenil, zakaždým ojedinele candica albicans. Ešte mi nejde do hlavy, hovorí sa,že candida je prirodzenou súčasťou ľudského organizmu a robí probémy pri premnožení. keď som teda mala zakaždým nález v črevách ojedinele, tak nechápem, prečo tá silná liečba, ktorá vlastne aj tak nepomohla. Sladkosti už dlhodobo nejem, dám si tak max. 3 tabličky čokolády denne. Prestriedala som probiotiká cez laktobacily, candilac, candivac. Všetko účinkovalo len dočasne. Nosím len bavlnené spodné prádlo. Doteraz, keď sa mi vrátili kvasinky, som si vždy na 5 dní zaviedla len celozrnné pečivo + liečbu od gynekológa + probiotiká. Teraz ma to od sviatkov zožiera znova, ale nič už nepomáhla. Najskôr sa mi narušila po menzese mikroflóra, na ktorú som vystriedala lieky a nič nezabralo, následne som dostala zase mykózu. Skúsila som gynazol, presne na candicu albicans a nič. Chcela by som vyskúšať ten oregánový olej, čítala som aj o grepovom extrakte z jadier, žinčici, kokosovom ojeji, čaji lapacho probio-fix. Viem, že každej žene zaberie niečo iné, já mám však pocit, že som beznádejný prípad, lebo doteraz mi žiaden liečiteľ nepomohol. Akurát čo užívaj od jednej bylinkárky kvapky proti krvácaniu, inak by som mala špinenie stále. Stále dúfam, že jedného dňa mi niečo zaberie a tej pliagy sa zbavím, tak skúšam, čo sa dá. Dúfali sme s manželom, že to po pôrode poľaví, lebo aj on to znáša somnou, ale nič. Prosím vás o nejaké vhodné nakombinovanie, čo by mi pomohlo. Nechcem zase všetko pomiešať, aby som si neuškodila. Vopred vám ďakujem.

pharmist

Odporucam pripravok Super Dophilus. Treba ho uzivat 2-3 mesiace. Su to probiotika specializovane pre kvasinkove ochorenia.

Ivka 1

Anonymny odporucala by som pitie popradskeho zenskeho caju, je vhodny aj na sedacie kupele. Mozu ho pit aj zeny,ktore koja. Do posvy aplikovat krem aloe v gelovej konzistencii a kvalitne probiotika.