Kedy začať pohlavne žiť?

Príspevok v téme: Kedy začať pohlavne žiť?
sivis

Chcel by som vedieť len názory ľudí,blbé pripomienky nemusíte písať ako to tu v poslednom čase letí,že kedy je podľa vás správne,dobré začať sexuálne žiť pre človeka ktorý chce úspešne doštudovať na VŠ a aj niečo by očakával od života.Vzhľadom aj na dobu. Ja mám 18 rokov,mám priateľku neviem presne čo chce ona ale ja sám neviem. Chcem mať úspešný život,zatiaľ sa mi darí,ale keď si predstavím že doštudujem až okolo 26tky sa mi to zdá byť ,že už budem veľmi starý.Chcel by som zažiť veľké romantické chvíle,vášnivé milovanie,výlety s mojou láskou ale teraz.Už 25 rokov sa mi zdá veľmi veľa. A tak chcem teraz stihnúť čo najviac.Ale zase nechcem si niečím pokaziť život.Alebo zbytočne odkladať a prichádzať o čosi.Aké sú vaše názory?

lost

Ked nechce, tak to nemozes nutit, vezmi si to takto, prvy krat to bude len raz, tak naco to planovat, alebo nutit do toho niekoho, ved prvy krat jej sprav radost a urob to podla nej, myslim ze chlapom je to jedno ako to dopadne na prvy krat, ale pokiak JEJ na tom velmi zalezi, tak jej sprav tu radost a nech je podla nej :)
A nikdy nevies kedy zmeni nazor, mozno pockas pol roka, mozno rok, viac je malo pravdepodobne.

romantiku mozes zazit aj be sexu, je nekonecno sposobov ako..

Sex Godess

Vsak mozes sa venovat priatelke aj pocas vysokej, to si hadam nemyslis, ze sa neda zvladnut pohlavny zivot a studium naraz.

Deee

podla toho co pises a ako to citis je asi ten spravny cas, vies co chces od zivota, predpokladam aj od priatelky a tak si len vychutnavaj zivot, vsetko mas vo svojich rukach

0vecka

podla mna je to vhodne hockedy sa cloveku chce a je uz dost psychicky vyspely na to aby vedel zabranit pohlavnym chorobam a nezelanemu tehotenstvu....