odlucenie

Príspevok v téme: odlucenie
alika

caute vsetci, mam priatela, ktory na zaciatku januara odisiel na rok do Afriky, zatial to s prestavkami zvladam celkom fajn, ale mam fazy, kedy je to fakt dost zle... je v dost rizikovej oblasti, co sa tyka chorob aj celkovej bezpecnosti...spojenie je vacsinou o nicom.tento tyzden som napr. vobec nemala o nom ziadne spravy, niekedy mam pocit, ze sa z toho zblaznim. velmi ho lubim, je to pre mna chlap na cely zivot, o tom vobec nepochybujem, o to viac je to krute. ma niekto z vas s niecim takym skusenost? ako to zvladat?

alika

caute vsetci, tak ako? ako pokracujete v zvladani vasich vztahov? jojka, ako dopadla pisomna matura? dufam, ze sa mas fajn, a ze to vsetko zvladas...pa

xyxy

Ahoj Alika, nejde mi odoslať mail ani na jednu adresu, aj ten čo si dostala sa podarilo tak na piaty krát.
Aký bol deň?
Všetkým prispievatelkám v tejto téme prajem krásny MDŽ.

joja2

xyxy, no jasné, že to zvládnem.. teda musím.. ale vieš, je to aj o tom, že ja nemám skoro žiadne kamarátky.. lebo ako som začala chodiť s ním, tak všetky moje kontakty padli.. a vždy, ked som mala nejaký problém, tak tu bol on.. a pomáhal mi vo všetkom.. a teraz je to ťažké v tom, že som na to sama.. a nie je tu nik, kto by mi pomáhal.. samota je neznesitelná.. a ťažká.. ale jasné, život je aj o tom.. a viem, že ete zažijem omnoho horšie situácie..

xyxy

Ahoj Jojka, ďakujem.Myslím, že aj napriek tomu, že si taka mladučká, si podla mňa schopná toto odlúčenie prekonať. Ja neviem, či moja rada je dobrá, Alika ti asi poradí lepšie, ja s tým skúsenosť nemám, môžem sa len pokúsiť vžiť do danej situácie.
3 mesiace nie je vela.
A keď ideš na forum, musíš počítať aj s negatívnymi príspevkami.
Samozrejme, že život prináša aj také zlé situácie, ty sama však najlepšie vieš, aký je váš vzťah, tak nech ti to nepokazí náladu.

joja2

alika a xyxy ste super.. fakt je to dakedy v pohode a inokedy na nič.. ja viem, že sa musím vzchopiť.. budem sa snažiť.. dakujem sa povzbudivé slová.. preboha, nemám už predsa 15.. tak ja sa teda pokúsim s vašimi radami to nejak zvládnuť.. držím palce aj vám.. a ešte mam odkaz pre evičku - môj prípad nie je vzťah na dialku.. kým neodišiel, tak sme bývali od seba len 4km.. a za necelé 3 mesiace už budem s ním stále.. takže pochybujem, žeby mal môj vzťah stroskotať.. pekný dník všetkým..

alika

ahoj jojka, to bude este takto dlhsiu dobu, vcera si pisala, ze si ok a dnes depka, ja to poznam, tiez som niekedy v pohode a inokedy revem ako krava a neviem sa zastavit,ale ved ty si pisala, ze po maturach budes moct ist za nim, tak to musi byt pre teba obrovska motivacia, stale mysli na to, ze ked to zmaknes, tak budes s nim a ked nie, tak nebudes moct za nim odist,ja viem, ze je to tazke, uz matury same osebe su dost velky stres a ty mas k tomu este tento"bonus" ze si v tejto situacii, ale co ta nezabije, to ta posilni, tak sa snaz sustredit...ja mam 28 o mesiac a pol a ucim v jazykovkach jazyky, tak ja som na tej druhej strane ucitelskeho stola a tiez je to pre mna niekedy tazke sa sustredit, ale musim, inak by som trepala blbosti:-)) ty mas hlavne obrovsku motivaciu zmaturovat, lebo odmena bude dvojnasobna, tak to si stale pripominaj,vzdy ked si nad to ucivo sadnes, tak sa takto namotivuj a snad ti to pomoze, a neboj, bude zasa lepsie...pa