promocie a saty

ATIDE/ESMERA

Ja som na promócii mala také pekné šaty, čierne, čierny podklad a na ňom červeno-biele kvety. Šaty mi boli tak nad kolená, rozšírené, a bez rukávov hore, ale mala som na nich kabátik rovnakého vzoru, a čierne topánky. Jednoduché, elegantné, skrátka šik. Mne aj všetkým sa veľmi páčili. Kúpila som ich v obchodnom dome v Trenčíne, vyberať mi pomáhala mama, ktorá má dosť dobrý vkus na oblečenie a šperky. K tomu som si dala čierne korálkové náušnice a čierny korálkový náhrdelník.
Môj mail je durcova2@post.sk - keby si sa chcela dačo spýtať. Dlhé večerné šaty, nejakú róbu, niečo načačkané - tak to neodporúčam. Spolužiačka to mala a nevyzeralo to na tom slávnostnom pódiu pekne.

cappy

no mne sa nikdy nepacili korzetove...ani na ples ani nikde..ci sa nosili alebo nenosili.. kosicaich poznam len jeden dobry obchod a to je boom..ale saty som tam nikdy neskusala

manina

Kazdopadne saty na promociu by mali byt decentne- primerane k prilezitosti vyssieho vzdelania a nie korzetovu robu ako na ples, co je dost bezny styl.

katka...

Tak to na to fakt skoro myslis. Ja som kupovala saty tyzden pred promociami. Az po statniciach. :) Ale ked pobehas v Kosiciach po Hlavnej, urcite nejake najdes. S internetovymi obchodmi skusenosti nemam.