Banan - zvysuje hladinu cholesterolu v krvi?

Bojo

Kazde ovocie obsahuje draslik. Aj zelenina. To co tu za bludy pisete.
Aj take zemiaky obsahuju drasliku a pozehnane. A tie uz akoze moze?

cholesten

cholesten.sk Zatím nejlepší přírodní přípravek,který na trhu existuje..Mám celoživotně zvýšený cholesterol a chemické prášky jsem odmítla užívat.Cholesten jsem zkrátka riskla a vyplatilo se to.Dnes mě moje paní doktorka pochválila,jaké mám výsledky.Před užíváním jsem měla cholesterol 7,5 a nyní po měsíci užívání hladina klesla na 5,1,což je úžasné.

lili8

fenix1,
vobec nie som mimo, je to tak ako pisem, kardiaci si musia davat pozor na to, aby sa im nezvysila hladina draslika! A banan obsahuje draslik, tak preto mala napisane na papieriku, ze by ho nemala jest. Najlepsie bude, ak nam to potom napise bublinkaa, ze kto mal info z 53 ruky a mdly rozum!...))

datelinka

kým 100 g banánu obsahuje len 0,3 g tukov, to isté množstvo jahôd obsahuje až 0,6 g tuku. problémom u tohoto ovocia je vysoká energetická hodnota, preto sa pre redukciu hmotnosti odporúčajú menej kalorické druhy ovocia alebo zeleniny.

bublinkaaa

lili8
ano, ma aj problem s kolisavym krvnym tlakom...tak to som nevedela....
dakujem za rady...budem sa snazit jej to vysvetlit.

lili8

Ak ma zvyseny cholesterol, tak ma asi aj problemy zo srdieckom?, vtedy sa nesmie zvysit hladina draslika, Tak preto jej napisali, ze by nemala jest banany, lebo tie su zdrojom draslika, a kardiaci si musia na toto davat pozor...))