Mam dovod ziarlit? Je to normalne?

Príspevok v téme: Mam dovod ziarlit? Je to normalne?
Viktoria101

Rada by som si vypocula par nazorov.
S priatelom chodim 2 roky. Raz za cas pride k nemu jeho byvala na navstevu. Niekedy ide on za inou kamaratkou a idu spolu na kavu.
Hrozne na to ziarlim a nevidim v tom logiku, ked sa stretava s byvalimi!
Nepoznam nikoho,kto by toto robil ked ma svojho partnera.
Prosim je to normalne alebo nie????
Dakujem za nazory,,,

slobodnaa

Buď rada, že má dobré vzťahy so svojimi bývalými, bude ich mať také raz aj s tebou :) Prečo by nešiel na kávu s bývalkami a kamarátkami? Môj partner to robí tiež a aj ja :-)
Samozrejme ako aktuálny partner musíš byť v strehu, vieš ako sa hovorí- Sex s bývalým nie je nevera, je to spomienka na staré časy :-)

XXX3

tak ja mam muza ktoreho velmi milujem uz sme spolu 3 roky a mame 2 rocnu dcerku moj manzel preddomov mal frajerku ktora je taka co ma muza a obzera sa za duhimi chlapmi tak je a ona sa vola jara tak moj muz snov davni cas chodil ked bol slobodni a to dievca vie ze je zobraty somnov aj tak ho stale zvadza ona ide sem do anglicka tak aj mi tu zijeme tak sa bojim aby ho nezviedla lebo ona je taka ze rada zvadza a uz ma aj muza ajj dieta tak co ako mam ja riesit to to je to normalne

kajka01

ja by som este ako tak chapala keby sa stretavaju obcas ale naozaj len obcas na kavu niekam von medzi ludi...no ani mne by nesedelo ked k nej chodi domov to akoze naco???
toto by som si asi vyjasnila s priatelom, nemusi robit veci ktore ti nerobia dobre. ak by si za tym stal a robil tak nadalej, v tom pripade by som sa zamyslela ci je pre neho az taka dolezita ex, ze bude robit naprieky tebe
vztah je o kompromisoch

rew

Iviik> s jednym chalaom s ktorym som pred rokmi chodila sa doteraz stretavame ked je prilezitost, zajdeme na kavu... co je na tom ze sme sa pri rozchode nepobili do krvi a ze si stale mame co povedat? teraz ho beriem ako normalneho kamarata, ani len nepomyslim na to ze by som si s nim nieco zacala..
nevravim ze je to na 100% aj pripad tvojho priatela, len chcem povedat ze za tym hned nemusis vidiet to najhorsie..

Iviik

Ahojte,
mam podobnu skusenost. Moj terajsi priatel - v septembri sa mame brat si telefonuje a stretava sa so svojou byvalou, s ktorou ma za sebou dlhsi vztah.Ona je uz vydata a ma dieta. Moj priatel ho dost opisuje ake je to krasne a mudre dieta tak som sa ho raz opytala ci ho nemrzi, ze nie je jeho. Mimochodom - manzelovi jeho byvalej dost vadi moj priatel a on zasa tvrdi, ze mne na tom nema co vadit. Z toho mi vyplyva, ze oni dvaja sa stretavaju tajne - chodieva k nim na navstevu ked nie je jej muz doma...
Je mi to blbe a trapne...

darika

znicena
je pekne,ako si rozumiete,aj ja mam take vztahy s byvalymi,len zase s tym rozdielom,ze ani my nekavickujeme...ale ked sa stretneme,tak sa mozme rozpravat aj hodiny.Kedysi sme sa stretli len pri kocikovani.Bolo to pekne,ale...je to velky rozdiel si s niekym pisat ako byt v kontakte.
A je velmi lahko omluvit typom "ved sa s tym priznal a neklame mi." A co ked prave toto je zamer?Ked priznam,bude mi verit.Ja stale nepochopim,preco sa potom rozisli,ked kavickuju nadalej.To,ze si vy pisete,sa zaujimate o dalsi priebeh ako sa mate.To je rozdiel.

Znicena

Mila Viki aj peka

teraz som si uvedomila v akom som ja kontakte s byvalymi...
Sice nekavickujeme, ani nevolame, ani nestretavame sa, ale piseme si na nete.
A niekedy aj dost casto.
Je to ale len o tom, vediet ako sa ten druhy ma, lebo ked som s nim chodila, tak ho predsa poznam a viem niekedy aj poradit ako vo vztahu.
Mne sa raz vyzaloval, ze co si to vzal za zenu, ze je taka a taka a tak, proste sa potreboval vyrozpravat.
Ja som mu ale otvorila oci a povedala aky je sebec a ako nemoze hladiet len na svoje potreby. Aj mi dal za pravdu a chcel to napravit. Som mu poradila romanticku veceru len vo dvojici v restike a malo to uspech.
Keby sa jeho zenuska zacala trapit, ze si piseme, mozno by zasiel za kamosom a vykecal sa mu a on by mu dal za pravdu a ovela inak by to skoncilo, lebo on uz rozmyslal aj o rozvode, ci odluke.
Ale teraz sa velmi snazi a som rada, ze sa zdoveril prave mne.

Nehovorim, ze sa tak chovaju vsetky byvale. Ale aj ja by som asi ziarlila.
Jedine, co ja ale viem, ze kazdy muz aj stary dedusko ma u mna vacsiu sancu nez byvaly...

peka

Tak vidim,ze nielen mna trapia tieto otazky.Tiez som s priatelom 5 rokov,syn takmer dva roky. A on za tych pat rokov nezabudol na byvale s kotrymi kavickoval a uzival zivot.Viem,ze si s nimi s casu na cas smskuje a vola na kavu.strasne ma to stve lebo sa obavam,ze je za tym nieco ine nez len kava.Boli lepsie nez ja ked im stale vypisuje?Drz sa viki niesme v tom same ale ako bojovat proti tomu neviem.