Ako zvadzat muzov

Príspevok v téme: Ako zvadzat muzov
ariame

Cauko,

Mam 26 a chalanov som mala a mam dostatok ale aj napriek tomu si pripadam uplne hrozna v zvadzani chlapov. Vlastne som este nikdy nijakeho neskusala zviest.
Vacsinou ked sa na mna neaky pozrie tak ja sa pozriem inam, nikdy som neskusala neake pohlady a podobne...akym sposobom balite muzov,ako na to reaguju a co na nich zarucene plati?:)))

Mam kolegu ktory sa mi paci a asi aj ja jemu ked nastupil,novobec som sa s nim nebavila, nevratila mu pohlady a teraz sa bavi s inymi a mna to stve. Mali sme party a nahodou sme mali sediet vedla seba no ja som si presadla ku kamoske lebo som vobec nevedela o com by som sa s nim mala bavit a tak. Asi som to tym uplne pokazila.

ariame

Katalinka- no, svoj komentar si si mohla usetrit...je dost primitivny. Aj taketo komentare poukazuju na inteligencne schopnoti pisatela a v tvojom pripade to moc dobre nevyzera moja zlata.

Kafik/Perlorodka- dik za nazory. No neako to vyriesim. Vcera ku mne dosiel a zacal knerzaciu. Ja sa viem bavit s chlapmi, no akonahle sa mi niekto zapaci viac ako je to normalne,tak som k nemu odmerana. Viem, je to blaznive. A aj ked nieco poviem citim sa akoby som trepla najvacsiu hlupost:)))

perlorodka

kafik dobrý komentár, sa aspoň niekto normálny vyjadril...ariame, nezabúdaj, že ty si niekto a ľudia sú na to aby si ich spoznávala a nie sa ich stránila a muži sú tiež len ľudia :), prajem veľa šťastia

kafe

No neviem, mne zvádzanie príde dosť trápne. Stačí mi rozprávať sa (písať) s chlapmi a ak je tam vzájomná náklonnosť, ono sa to už nejako vyvŕbi. Finta je ale v tom rozprávaní. Je to zmes somarín, humoru, nadsázky, dvojzmyslov, rýpania, drzostí.. teda ak mám náladu a som uvoľnená, tak sa takto dokážem rozprávať.
Ja osobne pohľadom ani úsmovem nemyslím nič viac. A rovnako to berem aj z druhej strany. Nepripisuj veľký význam úplne obyčajným veciam. To že sa TY páčiš kolegovi môže byť pravda, ale nemusí.

Veď ti stačilo sa len obyčajne ľudsky porozprávať s tým kolegom. Neber to tak, že ho balíš. Potom sa možno uvoľníš, nebudeš sa hanbiť a nájdeš témy, na ktoré sa môžete porozprávať.

fenix

ariame
neber do uvahy nazory katalinky,90 dnova dieta jej uz udiera na mozog
ten pravy si ta najde
ten kolega to je iba finta od neho,predstierany nezaujem........

katty192

ariame, v pohode, ja mám 31 a nejaký čas sa tu už krútim a ešte som žiadneho z týchto pánov nezbalila...
možno sa neviem rozhodnúť ktorého, keď všetci sú takí rovnako bystrí:)))
čo ti poradím? najprv trénovať rozhovory s kamarátmi, cítiť sa pri nich dobre, zbierať komplimenty a potom sa rozprávať s cudzími, nie dlho, a potom v čase už aj dlhšie, najmä aby si sa cítila dobre