Dlavenie

Príspevok v téme: Dlavenie
Andy79

Posledne tyzdne mam zvlastne priznaky. U lekara som nebol uz 7 rokov, takze nemam iny "posudok" ako ten co dostanem tu, tak dufam ze mi poradite (proti lekarom nemam nic, len som zatial nemal dovod).

Neustale sa mi spusta hlien, co ma nuti stale prehltat, pouzivat vreckovku pri kazdom teplom jedle (tecenie z nosa).
Problem nastava rano. Vtedy mi prichadya zle (na dlavenie a od zaludka). Dnes, cestou do prace som to nedokazal potlacit a viac krat za sebou som dlavil (neranajkoval som, takze nebolo co dlavit). S tym vela slyn, a snaha dostat hlien von pluvanim.
Fajciar niesom, alkohol "sviatocne".

Teraz cez sviatky sa to zlepsilo (hlien bol stale ale nie tak moc), ale navratom do prace sa to vratilo a zhorsilo - co pripisujem klime a suchemu vzduchu vo vyrobnej hale (co prispelo, ale nieje dovod).

A este kus dectva. Bol som na sportobej skole - dlhe trate. Avsak vysledky som nikdy nemal 100%. Nie ze by som fyziky nevladal, ale po case sa mi spustil hlien a zablokoval mi dychanie, co viedlo ku spomaleniu alebo az zastavaniu a dlaveniu.

Takze to nieje nieco nove, ale teraz sa to zhorsuje.

Pre upresnenie este k hlienom. Su tazko odlisitelne od abycajnych slin, len "mazlavejsie", bezfarebne.

Dakujem za kazdy nazor.

katalinka

Andy 79
myslím, že môže, pozri nerobí ti dobre klíma, šéf B-)...tak či tak, skúsila by som to s tým antihistaminikom, tak na 5 dní, uvidíš, ak nepomôže choď k lekárovi.Spraví ti výter z nosa, zobere krv a podľa toho uvidí čo s tebou.Sedem rokov, to je iná symbolika...xixi

Andy79

Pre katalinka: Je mozne ze to je nejaka lahka forma alergie... Skusim roibos. Malo by to byt antihistaminikum.

Pre +čéž: v tom mas asi pravdu. Ze by alergia na sefa a pracu? :-)

Kazdopadne dakujem,

katalinka

Andy asi toľko, stekajú ti hlieny do žalúdka, preto tá nevoľnosť.Niekedy sa hlieny nedostanú do nosa, lebo stekajú po sliznici po zadnej časti... tým idú do žalúdka...a zvyšok poznáš.Vylúč mlieko, cukor a múku obmedz daj si nejaké antihistaminikum to totiž zahusťuje hlien a potom budeš asi skôr kašľať, alebo smrkať a stým už radu asi nepotrebuješ.Nie je to vážne, ale ak doma nič nemáš, opráš vzťah s lekárom...