Bambucké maslo

Problematicka

Ja som kúpila bambucke maslo v dm je to nejaké bio a stalo okolo 8€ ( tuším nepamätám si) nevedela som ze je dobre aj na akné :) na akné je zevraj dobrý Sudokrem ktorý som tiez este neskúsila ale v blízkej dobe si ho chcem určite zaobstarať ! Pretože je dobrý aj na vyrážky po holení co ja potrebujem takze dúfam ze ma to nesklame :)

zita bio

Nedá mi to nereagovať: pokiaľ ide o čisté bambucké maslo, teda bez parumov, prímesí, bez chémie, jednoducho nerafinované sheabutter, tak to je problémovú pleť úplna bomba! Zápaly, akné, psoriáza, citlivá pleť na to je čisté bambucké maslo naozaj najlepšie s preukázateľnými účinkami zmiernenia až úplného vyliečenia. Žiadne chemické gebuziny, ktoré predpisuje kožná, alebo predávajú v lekárni sa naň nechytajú.
Mám to otestované na sebe aj na svojich deťoch...a to sme vyskúšali naozaj všetko (aj krémy za 80€/10ml)
Pozor, musí to byť čisté, nerafinované maslo! Je také nažltlé a vonia tak dymovo. Pokiaľ je biele, alebo voňavé, je to chémia = nekupujte.
Môj preverený dodávateľ je sheabutter.sk ale určite sa dá kúpiť aj inde.

anabela89

Ja som si dlho kupovala prirodnu kozmetiku Boemi . V ponuke maju tiez bambucke maslo napr mlieko a med kraasna vona a super kvalita:-),

morticia 17

Na problematickú pleť určite bambucké maslo nestačí,neviem si predstaviť ako ti to hojí vredíky a zapálené miesta na pokožke - keď teda máš problematickú pleť. Bambucké maslo je na hydratáciu úžasné , ale že by to taký problém riešilo? Je to dost drahá záležitosť ,tak aby si nebola sklamaná. Určite ho hľadaj na internetu, pretože tam bude najlacnejšie. Ja som sa bola pýtať v Bioparku a tam mi odporučili tento kontakt , že tam je najlacnejšie, tak to skús 0905 733 761