Problem s prehltnutim semena

Príspevok v téme: Problem s prehltnutim semena
emmma

priatel zbožňuje oralny sex. ja ho tiež mám rada a rada mu to robim. problem je v tom, že on by sa mi veľmi chcel "dokončiť" do ust (a potom sa bozkávať), k čomu sa nejako neviem odhodlať. predchadzajúci partner sa mi raz urobil do ust bez toho, aby som to čakala, a vtedy ma poriadne naplo. terajší priateľ je veľmi ohľaduplný, rozpravali sme sa o tom a povedal, že by to nespravil, keby som to nechcela. Ja to však chcem, ale mám v sebe akýsi blok z predchádzajúcej skúsenosti a bojím sa, že mi pride zle... Má niekto takú skúsenosť? Čo mám robiť?

Tacouz

Je to vzrusujuce . Krd sa partner minutovu do pusi a ja to preglgnem . Vobec sa mi to nehnusi . Mam rada pocit ked sa na neho pozeram ako sa pri tom tvary ;) . A ako sa na mna pri tom pozera on ked sa netvarim znechutene . Je to sexi

jokohama7186

odporucam bananiky a vsetko co je sladucke a potom polohu 69 a na jej pindulku pokvapkat citronik z jahodkami a potom je vsetko ok :)

Lasocka

Ja ho fajcim rada:) niekedy prehltnem, niekedy nie. Nie je to najhorsie ani najlepsie ale zo samǒtneho ejakuatu ma nenapina, iba ak mi penis strci hlboko do hrdla. Bud vyplut alebo prehltnut a zapit vodou. Moj chlap ma tiez sem tam odtrhne pocas oralu od jeho penisu a ma potrebu sa so mnou bozkavat, mne sa to paci je to sexy:-)

sisi_69

Moj chalan je na oralnom sexe zavisly,robim mu to aspon raz denne a vzdy az do konca...nesmies mysliet na to ze je to odporne,alebo co,alebo sa toho bat,jasne,ze ta bude napinat,mysli na to,ako ho milujes,chces ako mu robis dobre a ze je to s neho...to vzrusenie,tak ti bude chutit..ale zalezi aj od toho,co chalan papa,ked je to velmi trpke,tak to tiez radsej viplujem...vecsinou po pomaranci ma chlapec dost trpke sperma...ja zas milujem,ked sa mi spravi na zadok,alebo don...je to uzasne,v zivote by sa mi to nehnusilo,ved je to s neho a jeho zboznujem....

Bruno85

Vzrušovalo ma vyskúšať keby mi dá priateľka po orále pusu, je to také perverzné... Také ako keď ťa zviaže a nemáš na výber musíš poslúchať.... :) NO keď som jej to naznačil, tak že nie som normálny... Hmm chcel som spestrenie... :/ No keď somm sa do nej urobil už som na oral nemal velkú chuť sám seba x minút vylizovať eee... :P Ale tá pusa po orále mi pripadala taká nežné perverzná z lásky.... :)

janaaaaa

dgrtht presne ja mam tiez take skusenosti.. nemam s tym problem u tohto priatela.. no u predchadzajucich som mala problem vobec robit oral a nie este to aj prehltnut.. semeno tohto priatela nema ziadnu vyrazznu chut. je skoro bez chuti, je len mierne slane alebo neviem opisat tu chut. len mi trocha vadi ze je to take teple ked to dostanem do ust. ale je to v pohode uplne

dgrtht

mne prehltanie vobec nevadi ..lebo priatel mi chuti ti predtym co som mala an jeden nechutil tak ako tento neviem cim to je ..ale predtym ma aj napinalo fuj ..to asi preto ze oni neboli ti pravi :)