Tehotensky test?

veya2

ahoj, hociktorý tehotenský test je v pohode, nezáleží či je drahší alebo lacnejší. Rozdiel je v tom, že každý to dokáže určiť v iný čas od pohlavného styku. Takže ak napríklad si ho mala pred týžďnom tak si pýtaj vhodny tehotensky test od lekárničky.

Verím ze bude negatívny :), ak by ti neprišiel ešte potom menzes, potom je dôležité navštíviť gynekolog, nie hned sa stresovať a bežať k nemu.

tens

moja drahá kasli na test a padaj k doktorke..neni nic istejsie ako jej slovo ..navyse to ze ti meska menstruacia mose mat ovela viac faktorov ako to ze si tehotna:)

tinkibinki

kup si GS mamatest je to spolahlivy test a stoji tak do 3 -4 eur.... ja si si tych testou uz toez dost kupila. viac mi vyhovuju testy ktore su v baleni po dva. tak mas vacsiu istotu a tesnto mamatest je tak baleny. kazetove testy nie su az takle dobre.. lepsie to vidis na papieriku...

drzim palce.... mam nieco pred 18kou a viem ake to je byt v takom strese a ist si kupovat test...hanbila som sa to ist kupit ale strach bol vacsi a tak som sla.. najlepsie do lekarne kde ta nepoznaju... ale ved ti moze byt jedno co si mysli ta zenska co ti to preda...