Kedy je to uz nevera?

Príspevok v téme: Kedy je to uz nevera?
manzelocka

ja viem, ze tu teraz bezi podobna tema, ale ... Kedy je to uz nevera? Manzel sa sprava obcas zvlastne. Sme spolu 8 rokov a predtym sme sa poznali dalsich 8. Je podnikatel a vela casu travi po restauraciach. Minuly rok si zacal zierat telefonne cisla casniciek - ze len tak, pre zabavu, ci to este vie. Niekedy v lete som zachytila SMSky, ze si s jednou dopisuje, dava stretnutia, ba sa mi priznal, ze boli spolu na veceri. Samozrejme som tej zabe hned odpisala, ze nech mi necha manzela na pokoji. Je to uz nevera? On nema zabrany predo mnou obdivovat predavackyne prsia, vychvalit niecie nohy ci zadok. Neustale ma upozornuje, ze oklo presla nejak cicana ... A to ja mam jednotky. Ba sa stalo, ze ked ktorejsi chvalil prsia, utrusil poznamku, ze jeho zena ma tiez take, len ich nenosi. Samozrejme som sa urazila... Uvedomujem si, ze mu coraz menej verim, ze jeho nocne sedenia v praci nepovazujem za pracovne atd. Mozno prehanam, ale ... Kedy zacina nevera??? dakujem za odpovede.

RUSH

nevera to nie je ale predpokladám ,že nemá k nej daleko,raz to urobí,predpokladám len tak zo žartu,prepáč... a nevera zo žiarlivosti je možná,a týmto správaním ako opisuješ si zrejme zvyšuje svoje sebavedomie,a znižuje tým pádom tvoje,už som stretla typ muža ako je ten tvoj,a bol mi na smiech,tí chlapi si niečo chcú dokázat,že by niektorá žena eventuálne s nimi "do niečoho išla",hladá podobnú k sebe

mozebyt

Kazdy ziarlivec skor ci neskor podlahne aj nevere a to uz len preto, ze ked nieco clovek odsudzuje, stava sa obetou vlasnteho usudku. Ak sa nevera z jeho strany uz udiala, zrejme sa o nej nedozvies alebo dozvies az neskor.
Bol takym aj predtym nez ste sa vzali?

mozebyt

Mozno je ziarlivy a to flirtovanie mu pomaha vysporiadat sa so ziarlivostou. Preco by ta inak spovedal, ked si das minisuknu a ides von? Ved ked si ju das, to neznaci ze ides flirtovat, no on to tak mozno berie a hneva sa. Pri flirtovani ten henv zo seba naoko dostava a hlavne, ked vies o tom aj ty. Pozoruj, ked nanho dochadza ta flirtovacia slina a s cim to moze suvisiet.

manzelocka

Jajka ... :-) dakujem za tip. Ja som so svojimi jednotkami spokojna - po dvoch detoch mam pevnu stihl postavu, mozem cvicit a nic sa mi tam nehompala. A este k tej veceri - jeho reakcia bola, ze by mu nevadilo, keby som si z casu nacas vysla s nejakym chlapom na kavicku - co je mne uplne proti srsti.

Suz ... asi mas pravdu, ja mu velmi nedavam dovody na podozieranie. Len kedsi z casu na cas nahodim minisuknu a vyberiem sa do mesta, tak ma spoveda. No v podstate si obaja davame slobodu co sa tyka chodenia von. On mi niekedy pridew ako velke decko - najde v casopise nejaku playmate a uz uteka ku mne, aby mi ukazal, aka je. Naco? Peco? uz som aj zabrdla ze nech mi da par stovak euro a pojdem na plastiku (co by som v zivote neurobila), on sa ohradil, ze to vobec nechce ... Je divny, ja viem, ze sa mu velmi pacia zeny. A to ubera mne na sebavedomi...

jajka001_

vies co, ked nabuduce ta bude upozornovat, ze hen aké má hentá kozy, tak jej povedz, že veď mi kup, budem mať aj ja :)

suz

a toto robi zenaty muz s detmi ze si len tak akoze zo srandyy zbiera cisla mladych casnicok?

ja by som sa to nejako nenapadne pokusila zistit ci v tom nieje nahodou nieco viac..

suz

toto podla mna nie je nevera ale urcite nieje v poriadku co ti manzel robi

mne to pripada skor ako by si bol tebou uplne isty ze ty nic neurobis, maximalne sa trochu urazis ale potom ta to prejde..

ale je to z jeho strany nechutne ze toto robi

artemis

nevera to nie je. keby ti chcel byť neverný, tak by svoje konanie zakrýval, nerobil by to tak ostentatívne...tu je problém skôr so sebavedomím. potrebuje si niečo dokazovať...práve takto. a na tú poznámku...uraziť sa nie je dobrá taktika- v podstate robíš, čo on chce...lepšie by bolo prehodiť niečo ironicky vtipné, typu- aj môj muž má slušnosť, len ju zabudol doma v kope špinavých ponožiek...

inak do písmenka súhlasím s "mozebyt"