Co mi pomohlo v akne... alebo ako sa zbavit akne

Príspevok v téme: Co mi pomohlo v akne... alebo ako sa zbavit akne
julinka.sun

Dobry den prajem vsetkym, ktori mate problem s akne chcela by som Vas povzbudit v boji a zaroven sem hodit zopar rad, ktore mne pomohli :)
V prvom rade,viem ze je to tolkokrat omielane,ale musite verit,ze si tvaricku vyliecite :) potom ide vsetko lahsie,lebo ked ste optimisti,ulohy zvladate lahsie..
Mne sa osvedcilo zopar veci.. tak napr.:
- praktizujem urinoterapiu, pre nezainteresovanych - liecba vlastnym močom, len mi tu prosim nepiste ziadne fuuj,lebo na toto nedam dopustit. Skuste urinoterapiu, velmi si pomozete (kazdym dnom pozorujem zmeny k lepsiemu)- pupaciky sa vysusia a chrasticky postupne odpadnu,je to ovela rychlejsie ako ked si tvar umyvate nejakou kozmetikou z drogerie abo tak.
- potom som asi na mesiac nejedla ziadne syry - to mi pomohlo tiez :)
- dalej som zacala papat orechy, ktore obsahuju vitamin D a E ktore su dolezite pre liecbu koze :)
- VELMI ale naozaj velmi dolezite je tvar si NECHYTAT,lebo to si len roznesiete a to vlastne robite len sami proti sebe a vsetko liecenie sa predlzi..
ak si neviete pomoct odnaucit sa chytat si tvar,tak si ju natrite nejakym kremom,alebo na miesta si nalepte leukoplast
- dalej pijem zihlavovy caj - precistuje krv
- niekedy,ked nemam moznost si tvar umyt močom,tak pouzivam kozmetiku La roche posay,je velmi kvalitna,ale draha, no co uz
- ked vam uz poostavali fliaciky,tak na tie si nanesiem tenku vrstvicku Calciovej masti a na noc si to tak necham, flaky vam postupne vyblednu.
Tvar mam asi o 90 % cistejsiu,vdaka tomu co som Vam napisala. Ale tych zvysnych 10 %,no neviem, uvazujem nad mikrodermabraziou.. ale bojim sa, ze to budu len zbytocne vyhodene peniaze. Vy, ktori ste to uz absolvovali, mohli by ste sem prosim napisat, ako ste s tym spokojni? dakujem :) btw. mam 16 rokov a akne asi 3 roky, no vsetko sa da prekonat,len treba chciet :)
ak mate otazky,sem s nimi
cmuk. pa :))

prishepppaa

Tabletky na akné - nplink.net Dnes uplynú 2 mesiace od začiatku mojej liečby a účinky sú naozaj uspokojivé. Zmizli aj tie hrozné vyrážky. Veľmi odporúčam.

BertaVertina

Ja zas nedam dopustit na plazmolifting) podla mna velmi efektivna procedura v boji s akne a celkovo ma vela benefitov pre pokozku) tu som nedavno citala zaujimavy clanok na tuto temu - medium.com

Pivonka37

Mne tento problém vyriešial kozmetika iuvenio z iuvenio.com a to je kozmetika bez farbív a parfémov a krásne u mňa zafungovala. Používam od nich, čistítko, séra aj peeling a som spokojná.

Ivka321

Mne tiež pomohla zmena stravy a obmedzenie príliš solených a mastných jedál. Aj pitný režim vie mojej pleti pomôcť. Hlavne keď pijem veľa čistej vody.

ancapanca

mne pomohol až prechod na prírodnú kozmetiku Nobilis , všetko ostané čo som predtým používala mi akné iba zhoršovalo

zitnanka58

Mne pomohla kozmetiky Botanica slavica. Je to slovenský výrobca a kupujem si čistiaci gél a krém. Od kedy užívam, tak mám tvár výrazne krajšiu.

Jovanka

mne pomohla kombinacia pohybu - pilates- a zdravej stravy - bez peciva a sladkeho - a kvalitny gelik na regeneraciu pleti z notina - vichy normaderm phytosolution - ;)

enynfdg

Derminax - derminax.lv Dnes uplynú 2 mesiace od začiatku mojej liečby a účinky sú naozaj uspokojivé. Zmizli aj tie hrozné vyrážky. Veľmi odporúčam.