Prilepena predkožka o žalud.Poprosim rady pls. dakujem

Príspevok v téme: Prilepena predkožka o žalud.Poprosim rady pls. dakujem
tomy9

no rovno k veci...mam 16 a iba včera som zistil že mam predkožku prilepenu o žalud...predkožku mi ide stiahnut asi thak do polovice zaluda, a dalej to nejde...ae ked trošku potiahnem tak citim že sa mi to ako keby odlepovalo,svrbi to tak jemne...cital som že ked pravidelne stahovanie by malo tu uzdičku povolovat ... thak newm teraz akoo...a chcem sa este opytat ked stym nepojdem k urologovi či sa niečo može stat...dakujem

Debko

mal som to ak malý chlapec. Asi 4-5 rokou som mal. Doktor mi stiahol na silu a potom to už stačí udržiavať stahovaním.

esso

no nazdar ja si myslym ze bi si mal navstivit urologa vet na co su?a ket mu povies ze by si nto nechcel mat z bolestami tak to pochopi ja si myslym drzim palce

tomy9

dakujem vam za rady... viem že som nato prišiel neskoro...no možno mam zuženu predkožku,ae vidim tam tu uzdičku,a neni velka...a ked potiahnem trošku na silu citi mako keby sa to odlepovalo... nemislim že to tam je dlho... len sa bojim že mi ta uzdička praske ked to trošku potiahnem lebo citim že sa to odlepuje..-.ešte raz dakujem.. budem to skusat natahovat pod teplou vodou...ked to nepojde thak už pojdem k lekarovi.

denisana

ahoj,moj maly 2 rocny syn to mal pred mesiacom a to sme stahovali kazdy vecer,aj tak sa to prilepilo.Skus si pomoct sam lebo u urologa to nebude prijemne,maly reval od bolesti a pri kazdom cikani tiez az 2 dni,Ak Ti to povoli,daj si framykoinovu mast,ak to bude boliet.Taktiez umyvat salviovym cajom,samozrejme bez cukru..vela stastia Denisa.

Giuseppe

Truchu neskoro si na to prisiel. Myslim, ze 16 r. chalam, by mal vediet, ze si ma pretiahnut predkozku a umyt si zalud. Skus si to v teplej vode pretiahnut, postupne nie na silu na konci kupela, ked bude koza makka. Rob to kazdy vecer. Ak to nepojde tak asi budes musiet navsstivit lekara. Mozno to bude zuzena predkozka.