Co darovať na 50-e výročie svadby?

usiko

tlakomer a podobne veci pre starsich ludi....alebo poukaz do solnej jaskyne alebo dobreho decentneho wellness......

lindda

mozno by si mohla urobit nejaky ich spolocny album, pozhanat fotofrafie, alebo kupit elektricky fotoramik v ktorom sa menia fotografie a tam by sa mohol premietat ich spolocny zivot. Alebo ked tvoj svokor uz len pozera TV, tak by si mohla pozhanat z archivov stare filmy, ktore maju obaja radi a spolu by ich mohli pozerat, alebo rodinne videa nejak poskladat.
A ten vylet s rehabilitacou nemusi byt zly, ak je na vozicku, nemuseli by mat procedury, ale aspon by zmenili prostredie, ak by ste ich tam doviezli autom. 50. vyrocie, to je ake pekne:)

ditke

Ivi to žiaľ neid,lebo jednu stranu má ochrnutu,aj bedrové klby zničené,takže nikde nechodia ani s vozikom len doma su.Jedine môj manžeľ každý 3.niekedy 6.mesiac ho naloží do auta,horko ťažko a zobere ho na kontrolu na nervové oddelenie.Doma bud leží,alebo sedí vo foteli,s barlou aspon toľko vie,že pôjde v dome tých pár krokov na wc,za pomoci svojej žene.Celý den pozerá televízor,alebo spí.Rozprávať nevie.Už 8 rokov.Dakujem za radu.Bol by skvelý nápad,keby troška viacej vedel sa pohybovať.