Vaginalny vytok

Príspevok v téme: Vaginalny vytok
klauduska

uz asi 3 mesiace mam zltkasty pachnuci vytok,bola som aj u gynekologa robil mi vyter ale vysledok bol negativny..ale neviem na co mi ten vyter robil dal mi nejake lieky na zapaly..pred tym som svojvolne zmenila antikoncepciu s logestu som presla na jeanette.teraz uz asi mesiac neberiem a mam pocit akoby sa to trosku zlepsilo ale vytok mam stale..

Silvinka 3

Viem presne , ze ocom hovoris. Mala som rovnaky problem s vytokom! bola som aj u gynekologa , dal mi lieky no bolo to uplne ale uplne zbytocne pretoze mi nepomohli vobec . Vytok bol stale rovnaky aj po 3 mesiacoch uzivania tychto liekov. Tak som sa dala na rady starej matere a to su jednoznacne bylinky a vsetky ostatne prisady ! Vyvarila som si kamilkovy caj , namocila som si obrusok a polozila som si ho na vaginu . Takto som ho namacala a ukladala tam . Na druhy den som pouzila zase postruhany zazvor ktory som si tam tiez ulozila a na to polozila ten obrusok ... Toto som robievala asi taky mesiac , tri krat do tyzdna . Zarucujem ti ze ti to urcite pomoze . ;)

Hapčííí

No, najprv ten vaginálny výtok čo je pred menštruáciou, potom bolesti brucha .. povedala som to mame, že to mám už polroka a ona neverila, povedala že to má byť iba krátko. Vážne mi to už lezie na nervy.

Hapčííí

Dobrý deň mám 12 rokov a už asi pol roka mam predmenštruačné syndrómy.
Už mi to dosť lezie na nervy, neviete mi poradiť nejaký babský recept?

levicaaaaa

ty si mala predpísaný Logest... to niečo CELKOM INÉ ako Jeanine... a doktor vedel, prečo ti dal práve Logest... nechápem, na čo si si menila Logest na Jeanine...

levicaaaaa

klauduska... a to malo prosím ťa aký zmysel, si vyberať antikoncepciu na kamoškin predpis???? TEBE nebola jeanine určená... tak sa potom nečuduj že máš problémy...

jaaaaj, také hazarderky nemám rada...