nepravidelna menstruacia

jajkafr

ahojte dievčatá pri nepravidelnom menštruačnom cykle je potrebné aj poriadne gynekologické vyšetrenie nie je vhodné hneď všetko riešiť HAK... pri nepravidelnom menštruačnom cykle môže ísť o cystu na vaječníku, polycystické vaječníky alebo o hormonálnu poruchu napr. znížená činnosť štítnej žľazy, zvýšená hladina prolaktínu a iné ...
v niektorých prípadoch pomáha ja ženský čajík, ale treba ho piť pravidelne každý deň... niekomu (napr. moja sestra) však stačí vtedy keď mu začne meškať menštruácia a hneď dostane :) tiež som čítala tu na tomto fóre niekde, že pomáha čaj s petržlenovej vňate ... treba skúšať :)

hanah2

Dievčatá, skúste piť šťavu z aloe vera s brúsnicami. Aloe vera veľmi dobre harmonizuje organizmus. Podrobnejšie info na email.

lyzicka

skuste pravidelne pit zenske caje alebo ine vyzivove doplnky, ja sa chystam vysadit hak, uz mam len jednu tabletku - poslednu. dnes som si uz kupila zensky cajik, dufam, ze to bude v poriadku. Este si pojdem dokupit tu alchemiku a mysi chvost, lebo v tom zenskom caji je mysi chvost iba asi 5%.

nikto owen

juuj moja to ani ja nie, brala som hak 4 roky, vysadila som a som tam ako pred uzivanim... raz za 40 dni, potom za 36 a taaak, asi trpezlivost. inak to neviem sama vyriesit, ale keby niekto vedel ako tak ma to potesi ;)