Je normalne,ze....:D

šteklavá

Mne sa tiez lubi skrabkanie na chrbat uz od detstva. Ked som bola starsia a nemal mi to kto robit, skusila som sama a bolo to velmi podobne, no ked uz som si to robila dlhsie /asi 2-3 minutz v kuse), pokozka si privykla a musela som az o par hodin, ci na druhy den, ked som chcela zazit ten prijemny pocit. Ked ma tak skrabka niekto iny, ten prijemny pocit trva trosku dlhsie, no i to pominie a treba zas pauzu od toho. Ja to volam tak, ze som uz VYSTEKLENA:D vtedy.

šteklavá

Proste ta cast tela je citlivejsia na dotyk a bude ju to plieskanie aj viac boliet zo zaciatku, nez keby ju plieskal na holy zadok castejsie. Je jedno ci steklenie alebo boelst. Je to intezivnejsie zo zaciatku. Vsetko, co sme dlho alebo nikdy predtym nezazili, je vnimane intenzivnejsie.

Juliana...

ved néééhovorim,ale ta no:D ked nie je vyplieskana ta stekli neeéé:D nechce plieskat radsej:D on mi to robi naschval a pritom ve,ze ma to stekli...

Ontario

Je to normálne. Každý je niekde inde šteklivý. Ja tiež moju frajerku šteklím, teda skôr by som to nazval škrabkám. Vyzlečená si ľahne na bruško a ja ju začínam škrabkať od krku, cez chrbátik a až na zadoček. Robí jej to neuveriteľne dobre a je vo vytržení...(Bohužial si na to zvykla a musím to praktizovať často :-D...ale za ten pohľad na jej úžasný zadokček to stojí :-) )