Pomoc pri dovolenke

erikk

Tazko radit, lebo co je pre jedneho luxus, to je pre druheho standard. V kazdom pripade pri vybere dovolenky plati, ze kolko zaplatis, to dostanes. Ak chces mat personal, ktory sa ti bude krutit okolo zadku 24 hodin denne, pristup k strave a napojom 24 hodin denne, spoludovolenkujucich, ktori nie su Ukrajinci a podobne, vysokonadstandardnu izbu, kde klimatizacia je uplna samozrejmost, v pripade nudze nemocnice s najnovsim vybavenim, tak sa priprav, ze to nieco stoji. Ak si narocna, Tunis, Chorvatsko, Egypt, Turecko a podobne destinacie asi nebudu to prave orechove...

saskias

dobra vila.....pocasie v maji v Egypte je v celku Ok, no najlepsie je ist na prelome maj/jun, vtedy uz je tam naslnku aj 40 stupnov. More je uz vtedy tiez dobre na kupanie, aspon osviezi-okolo 25-26stupnove. Keby si isla v lete, jul-august, tak ta voda je uz mocka, tepla.
My tiez chodime pravidelne na prelome maj/jun, alebo potom po sezone. Naposledy sme boli teraz v oktober/november a bolo super. Boli sme akurat v Sharme. Teplota vzducho na slnku bola neuveritelnych 38-40, voda bola tiez fantasticka. A to sme sa kupali a opalovali , ked u nas ludia boli na hroboch...1.11.
Egypt bysom nevymenila za nic. Za taku cenu tam mas vsetko-teplo, exzotiku, luxus, staci dat 1 dolar ako baksis a personal ti donesie aj modre z neba. Pitie, jedenie odrana do vecera, programy, super vylety....Proste fantazia. A nemusi ta to stat ani 1000€, co Turecko.

teskamesa

sandriaaaaa je to napisane par prispevkov pod tymto. Com som zbezne mrkla na slovenske cestovky, tak pre dvoch cestujucich zo Slovenska by to vyslo na asi na 6000 eur.

teskamesa

Ahojte, tak uz sme tyzden po dovolenke a podavam skusenosti z Baham - slovami sa to neda opisat, uzasne, nadherne... Jedlo bolo vyborne a kopec, zamestnanci hotela tak usluzni, az to bolo neprijemne:) Mikrobus nas odviezol z letiska do rezortu a naspat uplne samych, nemuseli sme cakat, kym sa nas nazbiera cela tlupa. Mimo rezortu je to tiez krasa, nadherne domy so zahradami, vsetko udrziavane a ciste. Nassau je nadherne mestecko. Velmi dobre sa o nas starali. Pocasicko super, tyrkysovy ocean, ktory sme mali rovno pod oknom, biely piesok. Na plazi sme boli vacsinou uplne sami, az nas posledny den boli okolo nas mozno styri pariky, uplne ticho, klud. Myslim, ze to nie je zvykom, ze ludia nie su na plazi hlava na hlave. Ludia sa zdrziavali hlavne okolo baru a grilu a bazenov. Nas prvy vecer bol na Bahamach spln, ruka v ruke sme sli na plaz, pocuvali jZase uplne sami:) Vekovo som tam bola najmladsia zena, klientela pozostavala najcastejsie z ludi po 45ke, pary, ktore tam prisli travit vyrocie sobasa, mladsi tam boli na svadobnej ceste. Pri hoteli na plazi bol aj krasny altanok, kde sa mozu ludia sobasit, velmi romanticke. Takze spomienky mame velmi dobre, uz len tazko toto nieco tromfne. V 90tych rokoch tam mala sobas aj Cindy Crawford.

dobra vila

Ahojte,
taka otazocka... ma niekto skusenosti s Egyptom pred sezonou? Konkretne Sharm El Sheik... ake tam moze byt more v maji? Studene? Ci tam uz je od teplot zohriate?

teskamesa

Dakujem, tak hadam sa nam tam bude pacit. My to mame len 4 hodiny letu. Podla rad sme poculi, ze krajsieho miesta niet... A hlavne sa tam clovek dohovori po anglicky a chodia tam len narocni americki zakaznici ("couples only). Do restauracii je vstup pre panov len v obleku. No a urcite si nebudeme so sebou brat Slivovicu na travenie:) 4 noci za $4000 pre dvoch.

Deee

teskamesa daj vediet ako ste dopadli, ci ste boli na 100% spokojni, aj my zvazujeme exotiku, ale bojime sa, aby sme boli naozaj spokojni, takze som zvedava a prajem krasnu dovolenku v raji

dobra vila

teskamesa, ides cez agenturu, ci ste si to splasili individualne? Prajem super pobyt, tam to musi byt kraaasne.