Kondomy Mondos

Tenuchyl

Prosim vás. Mám 14 rokou a chcel by som si kupit v lidli kondomi 12ks sak viete ake... myslite ze mi ich predajú? Odpovede prosim na moj Gmail: uchylakjaksvina@gmail.com alebo sem. Ale radsej na Gmail

Kluk

Kondomy mondos jsou cenově super, ale mám je problem nasadit.jsou hodne úzké. Používám vroubkované. Penis v nich mám hodně přiškrcený, takove kondomy Pepino jsou širší,vyhovují více.takže za mě jen občas.

clovek3274

Pouzivam tieto kondomy s priatelkou roky. Skusili sme aj durexy, primerosy, pepina... durexy boli fajn, primerosy si uz nepamatam, pepina usli. Mondosy tie hrube nic moc a tie tenke uz boli dobre. Nikdy ziaden nepraskol. Je fakt, ze su trochu menej lubrikovane ale len o trochu. Aj tak pouzivame lubrikant.

Kto neskusi, len tazko zisti z tychto roznych komentov. Kazdy ma rozne intolerancie.

@sumsumienka: kto za 10min roztrhne 7 kondomov z jednej krabicky je fakt jebnuty. Prvy este dobre ale po druhom by som sa na to vykaslal a cely balicek vyhodil. Navyse, nove znacky skusam, ked mam pri sebe este aspon jeden z odskusanych. Mozes si teda vybrat, ci sa budes tvarit ako jebnuta alebo priznas, ze klames.

Mondos uz roky

My pouzivame Mondos kondomy uz skoro tri roky. Neverte bludom, ze su nekvalitne, najskor to pisu plateni ludia od predrazenych znaciek ako je Durex. Minul som ich cca 150 a pretrhol sa mi len jeden jediny kvoli zlemu navleceniu. Usetrenych min 100 eur. Ludia, co kupujete Durex, ste blazni. Je to len nafuknuta znacka. Ked nemam Mondos, kupim Primeros, stale lacnejsie ako mrte predrazene Durexy. Je pravda, ze Mondosy su trochu uzsie, nez Durexy alebo Primerosy. Chcelo by to XXL, ktore bohuzial nerobia.

unbelievable

ahoj.
Kondomy MONDOS sme skusili len raz.A dopadlo to tak, ze po sexe sme zistili,ze kondom je prasknuty a doslova roztrhnuty...ups.neprijemna situacia.neodporucam.

Dano 5

Mondos su vpohode kondomy, povrava sa ze su robene na male nemecke penisy, co je mozno tym ze nemaju rozsireny vrchny koniec. Ja som ich skusal zo tri mesiace a mam celkom pozitivnu skusenost. Za tu cenu je to uplny top.
Vkazdom pripade sa mi zadju byt o dost tesnejsie ako napriklad durex klasik, a su z takeho pevnejsieho matrosu. Reci ktore tu citam ze sa pretrhli 7x za 10minut sexu su realne len pri (prepytujem) totalne gramblavych dvojiciach, ktori nevedia ako sa prezervativ pouziva. Momentalne som od nich upustil lebo priatelka je brandistka a racej mi prispeje na durexy. Ale all in all davam palec hore pre mondose :)