Ženský čaj

akinom007

Ja som pila asi 2 mesiace 3x denne Alechemilkovy caj s lekarne fakt poctivo. Nevidela som ziadne ucinky, menstruacia bola rovnako silna a bolestiva atd..

simka111

Ahojte, plánujem si kúpiť ženský čajík na úpravu hormónov, PMS ...
Mám ho piť každý deň, alebo len niektoré dni v mesiaci ???
Viete mi poradiť ??? Vďaka

RNG

Pripominam aj tu, ze sice niektore caje pomahaju ciastocne, ale su v prirode latky s ovela silnejsim ucinkom, spomeniem tu napr yam, , alebo ine ako damiana, black cohosh, pupalkovy olej, Dong quai, DIM a ine.

Jozefína8555

Na moje ženské problémy niektoré čajiky zaberajú. Môžem iba odporúčať. Bylinky ako praslička sú v mojom prípade iba prospešné.
Kupujem ich zo stránky www.najlepsicaj.eu

najrovi

prispejem skusenostou teda aj ja. vysadila som hak skoro pred rokov, menstruacia stale nepravidelna. zacala som pit zensky caj - devatero bylin od gresika cz a dam si ho den predtym kedy chcem dostat kramy pijem ho 3x denne a kramy pridu krasne na dalsi den:) vyvolavacky sa mozu schovat oproti tomuto nic mi tak nepomaha na cyklus ako tento cajik :*dufam ze mi ho neprestanu vyrabat

kokoška

susulka...v špecializovaných čajovniach,predajni so zdravou výživou,obyčajne tam mávajú bio produkty...ale 90% sú čaje...mám aj kontakt na jedného bylinkára z východu a ten má tiež takéto čajíky,vyskúšala som a výsledok bol skvelý...pošle aj poštou s podrobným zložením bilín,ako aj s dávkovaním a užívaním...

susulka

kokoška a kde si kupuješ ten čaj devatero bylin??? Dostať ho hocikde v čajovniach napríklad? alebo vyrába ho len konkrétna firma?

lesna žienka

ja žensky čaj zvyknem piť iba počas menštruacie,popripade par dni potom,ked ešte doznieva. pomaha mi pri bolestiach v podbrušku, nielen ked ho pijem,ale aj ked si horúci hrnček priložim na bruško:)

kokoška

neuveríš,ale cítim sa výborne a to už mám svoj vek /47...predtým samé ženské problémy,2x operácia cysty,laparoskopia atď...jeden vaječník vonku,bolesti v podbrušku,zápaly moč.ciest...teraz som vsadila na bilinnú prevenciu a môžem skonštatovať,že to bola tá najlepšia voľba,ako predísť problémom...tá beštia cysta sa stále aj po operáciách množila a už natoľko poznám svoje telo,že jednoducho nepripusím ďalšiu operáciu a ver mi,už 4a pol roka mám pokoj...som vitálna "baba" a neužívam ani HSL