2 chlapi

Príspevok v téme: 2 chlapi
renatka12

taaakze....mam priatela pol roka...ja mam 18 a on je o 7 rokov starsi..pred tym ako sme zacali spolu chodit, sme sa zhodli, ze vekovy rozdiel nie je prekazkou..vsetko v pohode klapalo az donedavna.cela jeho rodina a najma on nas vztah beru velmi vazne.predsa len on ma 25 a pomaly cas aj na zenenie...ja tento rok len maturujem a samozrejme chcem ist aj na vysoku...velmi ma to odradza ked zacne hovorit o svadbe alebo o detoch.........este jedna vec.objavil sa jeden chalan, do ktoreho som bola zalubena este pred tym mojim terajsim partnerom...vtedy ten chalan este nevedel, ze ho mam rada, nemala som odvahu mu to povedat, no asi mesiac dozadu som si zohnala jeho cislo a zacali sme si pisat..parkrat sme sa aj stretli.na diskoteke a tak a dal mi dost najavo, ze by mal zaujem.a ja teraz neviem co mam robit.na jednej strane mam rada svojho priatela a nechcem mu ublizit tym, ze sa s nim rozidem, lebo viem, ze by to nezniesol.na druhej strane ma laka ten druhy chalan..je medzi nami silna chemia, viem, ze by to klapalo...inak on ma 20..poradi niekto?

usiko

renatka, ja si myslim, ze by ste si mali so sucasnym priatelom sadnut a otvorene sa porozpravat o buducnosti. vyjasnit si svoje postoje k svadbe, k casu, kedy sa vziat, k detom, k praci, aby ste zistili, ci idete za tym istym.....mozno ti to pomoze rozhodnut sa....

anonym_5682

vekovy rozdiel je velky a z toho co si pisala, mas toho sucasneho len rada, laska tam nie je, inak by si takto neuvazovala. Ked sa s tym "novym" viac zblizis, skor ci neskor sa so sucasnym rozides.. tu plati, ze zena je ako opica.. konara na ktorom visi sa pusti az ked sa uz drzi dalsieho.
Trochu smiesne mi vsak vyzneju rady "nechaj ho, uzivaj si zivot, mas este zivot pred sebou, budu este dalsi".. to odkial beriete tu istotu? mozno bude mat dalsich, ale co ak o 3 roky tu bude pisat ze ako sa vykaslala na tohto zatial "sucasneho", ze dalsi uz boli len idioti co si ju nevazili. Je naivne si mysliet ze ked mi je teraz fajn, ze mi v buducnosti bude este lepsie!! Preco sa aj vy nerozidete so svojimi "polovickami"? ved urcite najdete niekoho lepsieho a bude vam este lepsie.. takto by to mohlo ist donekonecna. Poznam zo svojho okolia vztahy kde bol vekovy rozdiel tiez podobny a nerozhodila ich ani vyska, ani vek, len si vazili to co maju teraz, nie to co by mohlo byt neskor, s niekym inym. Z tohto sucasneho uvazovania je mi niekedy zle! Nepaci sa mi nieco, vzdavam to a idem hladat dalej. A potom sa cudujeme ze je tolko rozvodov a pokazenych zivotov.. ved skusim s inym, nie je problem, lenze ten druhy moze byt aj 100x horsi ako sucasny a potom sa po nete vypisuje ake su zeny sklamane, nemozu najst takeho normalneho.. Amen ;)

Ale v tomto pripade je to podla mna jasne.. chcela s niekym chodit, po case sa jej zunoval a uz sa hlada dalsi, "lepsi"

Vsetkym pekny den

mellinda

7 rokov je naozaj dost velky rozdiel,a zvlast teraz, ked ty este len koncis strednu. Takze ked si to vypocitas, ked budes koncit vysoku, z tvojho priatela uz bude cerstvy 30-tnik. A do toho neratam ake vseliake zmeny u teba este mozu nastat pocas VS, lebo to obdobie je dost zlomove, mozno stretnes este niekoho uplne ineho a nebudes s ani jednym s tych dvoch, na ktorych myslis teraz. Takze keby sme na to isli rozumom, s tvojim terajsim priatelom by som sa porozpravala, a asi to ukoncila. Budete to natahovat teraz a potom sa to pravdepodobne aj tak rozpadne. A v 18 sa uz tak velmi viazat....neviem. To je ale len rozumovy pristup. Srdce ti moze kazat nieco ine, takze je to predsa len na tebe ako sa rozhodnes.

prezývka :)

nechaj ho.. netrap ho uz viac... nezasluzi si to... to ze rozmyslas nad inym a je tam chemia znamena, ze svojho priatela uz nemilujes...
obdivujem, ze si 25rocny zavesil na krk este nedozretu 18tku...
uz ked po polroku si sa zahladela do ineho....
nechaj ho. netrap ho.. jeho to preboli a ty este minimalne 4roch vystriedas...

lesna žienka

pre vás je jednoznačné,že ked rozmyšla nad inym, už toho svojho sučasneho nesmie lubiť,preboha? to vôbec nie je o tom. aj každy chalan sa občas zamysli nad inou,aj ked ma šťastny vzťah.
možno je to len zvedavosť a možno tu zvedavosť len podnecuje tužba tvojho priatela usadiť sa a mať deti, je jasné, že ty na to ešte nie si pripravená, ale ked ta ma priatel rad, tak ta predsa nebude nutiť do svadby a detí. je to len o vzajomnej tolerancii a kompromisoch. to,že ťa priťahuje ten druhy chalan, nie je zaruka,že budete spolu šťastny. je ti sice vekovo bližši,ale asi aj nevyžitejši,ako to u 20ročnych chlapcov byva. samozrejme, je ťažke radiť ti takto cez internet,ale viem,čo hovorim, ja som mala podobny problem, ale rozhodla som sa ostať so svojim priatelom. musiš si to jednoducho nechať uležať v hlave a rozmyslieť si,či chceš vaš pekny vzťah zahodiť kvoli nejakemu dobrodružstvu,alebo tomu dať druhu šancu. porozmyšlaj nad svojimi prioritami: chceš si uživať,kym si mlada (napokon je to normalne a pochopitelne) alebo chceš mať pekny a stabilny vzťah,v ktorom maš istotu v tom druhom človeku?

kajka01

no ja sa tiez priklanam k tomu ze ked nepozname tych dotycnych ani teba tazko radit..ale to ze medzi tym druhym a tebou je silna chemia absolutne nie je zaruka ze vam to bude klapat..ta najvacsia pritazlivost casom vyprcha a kludne sa moze stat ze ako partneri si nemusite tak rozumiet, aj ked ako kamosi ano...a aby si potom nelutovala ze si stratila toho sucasneho...ale asi toho sucasneho az tak nemilujes ked mas taketo umysli.

amika

ranatka ked uz takto rozmyslas,tak neni co riesit,ved keby si sucasneho priatela velmi lubila,tak neuvazujes nad tym vsetkym co tu pises,tvoja laska k nemu neni taka silna ako by sa zdalo,dalsia vec je,ze si fakt este primlada na taketo vaznosti z jeho a jeho rodiny strany,o tom sa s nim kludne porozpravaj,vyjadri svoju nevolu,svoj nepokoj,bran sa a to,ze by nezniesol rozchod je omyl,kazdy ho znesie a ako to by si sa divila,takze byt s niekym iba z lutosti je chyba,to vies aj sama. Toto by som ja riesila aj keby som nepoznala toho chlapca predtym,teraz ti to len hra do kariet,chces toho predosleho,lebo je tam velka chcemia,tak na co cakas?
ved nie si s nim ani vydata ani nemate spolu deti,majetok atd...proste mas to lahke :-)