tehotenstvo

Príspevok v téme: tehotenstvo
E.T.

ahojte, mam taky mensi problem..asi pred 4 mesiacmi som mala prerusovany pohlavny styk, teda partner ejakuloval mimo. vsetko bolo ok, menstruaciu som mala odvtedy kazdy mesiac (a dost silnu), onedlho pride dalsia. vobec som nemyslela ci by som mohla byt tehotna. akurat posledne tri mesiace mam zvacsene prsia a pribrala som tak dve kila, co sa mne uz davno nestalo, drzim si tu istu hmotnost uz dobrych par rokov.uz vyse tyzdna ma skoro neustale boli hlava, a citim sa chora ale ine nic mi nie je.. tak ma teraz napadlo ci mozem byt aj tak tehotna? normalne som dostala strach.. vidno na brusku tehotenstvo v 4tom mesiaci?

E.T.

myslis??? :-D ehehe zartujem.. hej asi som len pribrala cez vianoce a teraz mi je zo seba zle :-) diky, pekny den aj tebe

Denz

E.T.- tak vela stastia a pekny den prajem:)
A nestresuj :)
ale ak si mala uz par krat menzes.....tehotna s najvacsiou pravdepodobnostou nebudes:)

E.T.

Denz - to nedava, mas pravdu.. vravim asi som len potrebovala pocut ze nemozem byt tehotna.. aj ked..asi by som tomu aj tak neverila.. som uz raz taka :-)

laloa556 - dakujem, si zlata :-) nieco podniknem, nech nestresujem..

laloa556

E.T.

nie, to je v pohode.. ale ja by som radšej skočila na gyndu a budeš si vlastne najistejšia ;)
na to je tu to fórum, aby si sa pýtala ;)
priateľ mohol ejakulovať mimo.. ale existujú tzv. "kvapôčky lásky" :-) a tým sa neubrániš, keď nepoužívate žiadnu ochranu...

E.T.

no neviem necitala som, len som napisala moj problemik.. hihihi sorry :-)no tak dik teda, aj som si myslela ze ani nemusim pisat.. asi cakam povzbudenie alebo co.. ale to nepomoze :-D a Denz neachjajkaj, to sa nestava len detom, mam uz dost rokov..

laloa556

E.T.

ako u koho.. sprav si tehotenský test a radšej choď na gyndu ;)

ináč sa mi zdá, že sa tu niečo podobné preberalo pred chvíľou? :)