Depresia ?

Príspevok v téme: Depresia ?
Awake666

Mam problem, myslim,
niekedy mam take stavy.. ze,mam uplne depku... som bez energie, je mi blbo, smutno najradsej by som reval ale ani to sa mi neda a zrazu behom minuty osm vesely vysmiaty clovek... soms trasne anladovy v poslednom čase, absolútne sa mi nedá sústrediť, v jednom momente počúvam napr. učiteľku a zrazu som myšlienkami na kilometre vzdialený realite... a myseľ mi blúdi niekde v prázdne.
Môžem mať depresiu ?
_______________________-
Depresia - www.zdravie.sk

Matyo

No tak stali sa ti nejaké zlé veci ale teraz kvôli tomu nemôžeš prestať žiť. Úmrtia blízkych, rozvody, choroby atď. to si zažije počas života každí človek. Ak sa budeš tým neustále ubíjať, unikne ti to pekné, čo je na živote ;-)

Awake666

Ludia.. nerieš ignoruj to ... dozvedel som sa čo som chcel... asi ...
Denz si ešte nepočul o dynamicke ip adrese ?

Awake666

Mám 16, som prvák na gympli.
Nad čím rozmýšlam ? prečo am každý súdi, prečo som aký som, preco je vsetko zrazu tak tmave, nerealne a vyzerá to, že na svet je liek akurát guľka do hlavy ?...
Ako sa mám vlastne úžasne a ako my je vlastne úplne blbo pritom ak yb ste sa spýtali kohokoľvek z môjho okolia tak som veselý, bvysmiaty, a pritom apatický, zunudený, znechutený... a že nemám žiadnu aktivitu...
posledné dv aroky cez brázdniny som bol na brigáde, bývam v dome, so starými rodičmi, kým ešte obaja žili...
a vlastne rozmýslam nad x vecmi ktore sa mi enchce rozoberať ani takto anonymne...
len vy všetci, ktorý chcetťe všetko liečiť pozitívnym prístupom a športom zamyslite sa z akde pochádzate z akej rodiny a ake ste mali detstvo, kolko zlych veci sa vam stalo ?
Takže ak medzi vami nei ej niekto kto sa od siedmich rokov pozeral ako mu na rakovinu umiera sestra, zažil keď zomrela ked mal osem ... smutok vsetkých tých ludi... matku jej priatela... a kazdy sa tvaril ze ej fajn a pritom vsetci plakali..
ak sa medzi vami najde neikto koho nepriznal otec za svojho kvoli tomu ze ej krypel a nevedel dchodit ked mal dva ... tak potom mozte sudit mladých deprimovaných ludi ...
starsie genracie su skazenejsie ako my a preplnene pokrytcami ,...
Ja som patetický ale vy ste odporný...

mary-anne

a co ma najviac tesi, ze nikto v mojom okoli netusi nic. vsetci si myslia, ze mam stastny a spokojny zivot... a to ma tesi najviac..naco este niekomu pridavat problemy..