Zelený čaj

Diana 25

Z mojej skúsenosti môžem povedať. Ja som užívala zelený čaj pri redukčnej diéte. Pila som ho 3 krát denne. K tomu menšia úprava stravy a tréning a váha išla dole sama :) Treba sa poobzerať po kvalitnom zelenom čaji, nie sáčkovom za 0,45 centov :) Ja som kupovala tuším online na www.polanatea.sk.

munz

ELZA zas len odrbáva. Túto rozprávku o zázračnom schudnutí len kopíruje a pridáva do každej témy v diétach, len sa mení prípravok, teraz to bol thermacuts a predtým nejaký reduxs. A mení aj prihlasovacie mená, teraz ELSA, predtým PATULI aj ako MARIA. Čiže jasná snaha odrbať a nalákať čo najviac zúfalcov.

Elsa35

Ja som mala tiež strašné problémy s váhou. Teda nemala som nejak extra vysokú nadváhu ale prihodili sa mi aj iné zdravotné ťažkosti. Už som si naozaj nevedela dať rady. Diéty a podobné srandy nepodporujem, neverím tomu a aj tak je to vždy bež dlhodobejšieho výsledku. Do posilky som chodiť nemohla pre iné zdravotné problémy čo ma trápili. Hľadala som niečo účinné s dlhodobým efektom. A tu -odkaz odstránený- som našla tabletky thermacuts na chudnutie. Nemôžem si ich vynachváliť!!!!!! Strašne sa z nich teším. Objednala som si ich približne pred mesiacom a schudla som už 7 kíl!!! :-))) Samozrejme sa popri tom snažím dodržiavať stravu a chodím pravidelne von na prechádzky. Veľkú fyzickú záťaž si žiaľ pre môj zdravotný stav nemôžem dovoliť. Zo začiatku som sa veľmi potila a bola som smädná. To trvalo asi 2 týždne. No pochopila som, že z tela sa "vypotili" tie zlé tukové potvory a iné svinstvá, takže som sa týmto spôsobom len čistila. Teraz je to všetko v normálne. Ráno pred jedlom hodím 1 tabletku a počas dňa pijem dostatok tekutín. To je všetko čo musím urobiť aby som sa cítila lepšieeee!! A už je to aj na mne vidieť!! :-))

katikaluz14

Zelený čaj je dobrý na všetko. Ja nepijem kávu ale zelený čaj lebo je v ňom aj kofeín a nie je mi taký ťažký na žalúdok. Pomáha pri veľa veciach aj pri problémoch s trávením :)