Kvasinky

Príspevok v téme: Kvasinky
jankaaO

ahojte..o kvasinkach som sa uz po internete podozvedala dost...mna by len zaujimalo ze ked pouzivame s priatelom kondom ci sa aj tak musi preliecit spolu so mnou ??? ak ano staci masticka canesten ??? a este ma zaujima ci tabletky candibene vam pomohli ?? ale myslim ze s tym mate pokoj už navzdy alebo len docasne ???

reskator

problem so spánkom.keď si ľahnem o 10hod,zobudím sa o 11hod,ak chcem ďalej spať musím si zobrať po určitom čase polku Stilnoxu,a spím do 4hod.

verguci

nikto mi v lekarni nestupil na kurie oko :)S kvasinkami a podobnymi problemami som sa trapila roky!!!! Dokola sa to vracalo a ten bordel z lekarne mi nepomohol - tak to asi logicky nepodporujem. A prirodne veci mi pomohli, ale aj to, ze uz viem co vsetko moze byt pricinou.
Denz - dobra poznamka ohladne sody bikarbony :)
A na vyzivove doplnky existuje dnes milion firiem a milion ludi, ktori sa takymito vecami zaoberaju (ja tiez)

boba 77

Ako si odkysliť organizmus. Niekde som čítala, že ráno na lačno treba lyžičku sódy bikarbóny, rozmpustenú vo vode a jesť až o dve hodiny.Plus remineralizácia

verguci

aloe vera, propolis, probiotika - nie z lekarne, caj lapacho. Najlepsie su rozne vyzivove doplnky - nie z lekarne.

verguci

A este dalsia vec - kvasinky mozu byt sposobene aj tym, ked mate oslabenu imunitu. Treba popracovat na tom, aby ste si zvysili imunitu. A brat probiotika.