Vzťahy

Príspevok v téme: Vzťahy
Lawaree

Chcem sa Vás opýtať na názor.
S priateľkou sme spolu 4,5 roka - po 3,5 roku sme mali cca 2 mesačnú prestávku, keď sme sa rozisli, ale postupne:
Prvé obdobie nášho vzťahu - cca. 2,5 roku bolo úplne ideálne a to po všetkých stránkach. Potom došlo k situácii, že mi začala priateľka v dosť veľkej miere "diktovať, čo mám robiť" a to som už znášal dosť ťažko, pretože si myslím, že som veľmi tolerantný a nikomu nič nezakazujem ani neprikazujem a to čakám aj od partnerky. Priateľka je o 7 rokov mladšia ako ja (Ja mám 27, ona 20) a po ukončení SŠ sa rozhodla ísť pracovať do Talianska - v tej chvíly som to celkom uvítal, pretože som si myslel, že keď budeme nejaký čas od seba, tak to nášmu vzťahu prospeje, ale bohužial sa stal pravý opak. Chodí tam pracovať na zimnú a letnú sezónu, čo je zhruba 8 až 9 mesiacov v roku. Po cca 1 roku sme sa rozhodli, že sa vráti a budeme spolu bývať, čo sa ukázalo ako úplná katastrofa a rozišiel som sa s ňou. Mal som aj OCD - nie veľmi vážny psych. defekt, ktorý tomu celému tiež nepomohol, aj keď musím povedať, že v tomto mi bola priateľka veľkou oporou.
Nerozumely sme si ani po sexuálnej stránke. Všetko to spôsobilo, že som sa od nej citovo som sa od nej úplne odviazal a po rozchode som žačal využívať platené sexuálne služby - proste šlapky. Viem, že asi mnohí z Vás toto odsúdia, ale sexuálne som velmi výkonný a nedával som a ani som nechcel dávať žiadnu šancu tomu, že sa dáme do kopy.
Osud to ale chcel inak, po cca. 2 mesiacoch sme sa stretli, čosi sme popili a odvtedy sme spolu. Priatelka išla znova pracovať do Talianska, kde ma začiatkom tohto roka podviedla - "iba sa vraj bozkávala" s 33 ročným chlapom v aute, viem, že si písali a stretávali sa. Priateľke som vždy 100 percentne veril a ja sám, som jej nikdy žiadnym spôsobom neverný nebol - pokial sme spolu chodili. Mohla si robiť čo chcela - chodiť s kamarátmi na diskotéky, nikdy som ju nepodozrieval! To sa teraz samozrejme zmení, aj keď sa mi priznala, ale na nevere to nič nemení! ja som mal šlapky mimo náš vzťah, keď sme sa dali do kopy, tak som priateľke sám všetko povedal a úprimne som to olutoval. Ona mi to povedala až po 2 týždňoch, ale ja som to nejakým spôsobom cítil. Pokial ide len o to, že sa s ním bozkávala - to by som bral v celku v pohode - ale ide o to, že to urobila na svoje meniny, ked som jej písal sms k sviatku a pod, dobíjal som jej kredit, ktorý mínala s ním, a má 33 rokov - 13 ročný rozdiel - to je pre mňa nepochopiteľné. Teraz to ľutuje a chce aby sme boli spolu, ale neviem, či to chcem aj ja.
Má podla Vás takýto vzťah nejaký zmysel, čo si o tom celom myslíte? Ďakujem

Denz

barbi :)))
ake zlate:)))
.......je vzdy lepsie vyzerat mlado ako opacne:))
a ja sa aj tak chovam:)))
ziadny dedek so mna nikdy nebude:DD
nemam rad ludi co po tridsiatke sa uz chovaju ako starci:)))
Doleziti ako Breznev a sranda im je cudzia. :)))

barbinka

To je super, no ja mám 26 rokov a veľa ľudí si myslí, že nemám ani 18 rokov. V sobotu som bola na diskotéke po troch rokoch :-D a pýtali občianský preukaz.

Denz

Andy- ani ja nevyzeram na svoj vek:))
a mam tiez o chvilu tolko co tvoj priatel:)
je mi to vsetko dost blizke co si pisala....

Andy01

Denz: dakujem...a aj ja ti zelam vela stastia v tvojom vztahu, ci uz sucasnom alebo buducom :)

Barbinka: V pohode...kazdy ma pravo na svoj nazor :) ...mozno by si ten svoj zmenila, keby si ho videla...vobec na svoj vek nevyzera :)))

lenca45

Lawaree, srdce Ti asi este stale vravi, aby si bol s nou, ale hlava zapina varovne signaly... Si dospely muz, hadam si vies uvedomit, ze skutocna laska je vec obojstranna, kedy partneri robia kompromisy pre dobro oboch, nie jedneho. Vyjdi si do spolocnosti, do fitka, hocikam, kde spoznas ludi a skus si uzivat zivota bez slapiek. Laska si Ta najde sama, mozno napokon aj cez net... Nemarni svojim zivotom pre niekoho, kto si to nevie vazit. Tvoja priatelka este zrejme nie je dost dospela a vyzreta na to, aby s Tebou zila ako rovnocenny partner a na druhej strane je otazka, ci to vobec niekedy bude chciet? Preco sa trapis vo vztahu? Nemali by byt roky chodenia niecim krasnym, na co neskor v starobe budes rad spominat? Ja som sa rozisla po 4 rokoch, a az po roku a pol som stretla lasku, ktora mi ukazala, ako ma stastny vztah vyzerat...

barbinka

Andy: je pravda, že ja osobne by som takého starého nechcela. Ešte kebyže máš viac rokov, ale taká mladučká a taký starec na krku. nič v zlom :-)