ecka na skuskacj

ewelin28

zamestnávateľ....o akú VŠ sa jedná, ak sa smiem opýtať? alebo ich je aj viac? a tiež možno aký odbor, resp fakulta....lebo jedna fakulta môže byť hrozná....ďalšia zas kvalitná... úroveň celej univerzity by som asi nezovšeobecňovala

Zamestnavate

Pre zamestnavatela je dolezite, aku skolu ste skoncili, aku mate prax (v ramci skoly aj po skole), jazykove znalosti, ci viete robit s PC a vase kominikacne schopnosti.

Skor ako znamky zavazi ci ste skoncili prestiznu univerzitu (STU, UK a pod.) alebo vysoku skolu z hornej dolnej.

Upozornujem, ze absolventov urcitych skol aj s cervenym diplomom nikam nevezmu! K nam chodia na pohovor premianti z istej VS a vo vstupnom pohovore, ktoreho sucastou je aj test, pohoreli zatial vsetci. Dobre si preto rozmyslite, kam pojdete studovat a ci Vas tato skola dobre pripravi na zamestnanie. Titul a cerveny diplom dnes uz nikoho nezaujima. Znalosti su to co zavazi.

Ak sa uchadzate o zamestnanie na vyskumnom alebo uzko specializovanom pracovisku, pravdepodobne si pred pohovorom vyziadaju vasu diplomovku alebo dizertacnu pracu. Este som nepocula, ze by niekto chcel vidiet index. Skor sa pyta kopia dipomu a u absolventov bez praxe vysvedcenie zo statnej skusky.

Vela zdaru pri studiu na tych spravnych skolach!

vevericka

23 skusok hm..asi nebudu velmi narocne..ked to clovek zrata tak hej..ale kazda jednotlivo tazka nebude..inak by to ludia nezvladali, ako poznam filozoficku fakultu teda..kamoska chodi na prekladatelstvo a raz mi mavala asi 25 A4 pred nosom, ze aha ako velmi sa musim ucit na skusku..ke som jej povedala, ze to ja mam na jedno cviko, a na kazde, kazdy tyzden nova kopka, nechcela mi verit..my sme mavali tak 5 -6 skusok na semester a to bolo clovek rad, ak ich vobec spravil..

sweater

ze cooooooooo? 23 ci 18 skusok? neviem kde je pes zakopany ked na vacsine skol je tak 5-6 skusok za semester a da to studentom dost zabrat...

:)!

ako tak pozeram vasu diskusiu - na pedagogickej je vela predmetov, mala som tento rok v kazdom semestri po 23 predmetov (ziadnych 18). ma to vyhodu: v poslednom rocniku v letnom mate len bakalarku alebo diplomovku a statnice. nemusite sa zaoberat este aj skuskami. a jeden tazky rok za volno potom stoji :)

jarkaa55555

opravujem sa. na ziskanie cerveneho diplomu je potrebne aby student pocas studia dosiahol urcity priemer zo skusok a na statniciach mal same A