Ako zvladat obcasne neodolanie?

Príspevok v téme: Ako zvladat obcasne neodolanie?
ovecka83

čauko,
dnes som neodolala a ztrepala som dnes na obed do seba celú pizzu bez okrajov....hm dietu mám už 3 týždne zatiaľ úspešne...stravujem sa diétne, cvičím, behám, ale dnes som neodolala....odzrkadlí sa to na váhe?! a jesť dnes ešte niečo? čo tá pizza na dnes bohate stačila??? poradte kto má s tým nejaké skúsenosti ako zvládal to občasné neodolanie?!

Gerbil

Diéta neznamená väčšinou nejesť skoro nič, ale vedieť, ČO a KEDY jesť. Pri chudnutí treba jesť malé dávky často a vyhýbať sa rýchlym sacharidom (biele pečivo, zemiaky, sladkosti a - pizza). Keď si ale z času na čas dáš, svet sa nezrúti. Ako so všetkým, aj diéta je o sebakontrole, a keď to nezvládaš, nebudú ani výsledky. A spoznať rozdiel medzi nezvládaním a občasným neškodným úletom sa dá vskutku ľahko úprimným sebapozorovaním sa.

uhlie

Ovecka,

pytas sa tu ludi, ze co mas robit, ked drzis dietu a zjedla si pizzu.

Ja si myslim, ze najlepsie by bolo, keby si ju vygrcala. Papriku, rajciny, kecup, zeleninu, proste vsetko to treba pekne vyblut. Dobre , ze si nezjedla tie okraje, lebo o to viac by si musela grckat.

Este by som sa ta teda spytal, ci si vies uz sama uviazat topanky.

bingham

tak ta jedna pizza bez okrajov...ti urcite neuskodi.... :))...ked civicis...a chodis behavat(ako pises)...tak uplna pohodka....ale neodporucam hut :DD a uz ked sme pri tom behani...tak pojdem aj ja...dooobre vymrznut...na hradzu :DDD

Ovečka83

Tak to ma teší že som urobila správnu vec, ono nejako mám pocit, že si to telo samo vypýtalo...chodila som od raňajok že mám chuť na tú pizuu dala som si ju a už ma nekare ...je to podľa všetkého pravda, čo telu chyba to si vypýta...a viete čo? aj ja si zavediem taký deň kedy je povolené všetko( jasne všetko zase s mierou) a UHLIE: je tu taktiež miesto pre teba ale v oddelení anorexia/ bulimia tam napíš a najdes si kamošky na grcanie...v hlave to mam v poriadku na rozdiel od teba a tebe odporúčam negrcaj...bulimia je drahsia ako anorexia...pri nej aspoň nemínaš zbytočne za jedlo..:P....a vám ostatným dík za rady :)

doubledog

ty si to neuvedomujes, ale urobila si spravnu vec.

pri diete je dolezite, aby si telo prilis neprivyklo na nizky prijem zivin.
to ma totiz za nasledok znizenie metabolizmu a teda znizenie ubytku vahy.

prakticky to znamena, ze pocas diety je nielen dovolene, ale vlastne aj spravne, dat si jeden obzieraci den (co som cital, tak vacsinou to staci tak raz za tyzden, ci dva)
jednak to prospieva chudnutiu, jednak to cloveka dobre naladi

uhlie

hunng,

preco ma tu hned osocujes? Ja sa tu snazim radit a ty ma hned urazas. ak nemas co pisat, tak radsej nepis nic.

hunnng

UHLIE, ty musis byt riadne chora/y na hlavu.. Vybluj si aj zaludok.. Tu to nepis, nas to nezaujima.........
ovecka83, myslim si, ze je to uplne v poriadku :)

usiko

no, teraz som spraskala celu fajnovu pizzu s kofolou a viem, ze sa nic nestane...organizmus potrebuje trochu soku, a ved aj ja sa musim na nieco tesit, ci?

takze je to uplne fajn...tam je podstatne aby ste nejedli pizzu kazdy den...