Krvacanie a bolesti pri styku ...

Príspevok v téme: Krvacanie a bolesti pri styku ...
majka25

Prosim o radu: S partnerom sme sa milovali zatial len dvakrat a oba razy som mala problem: zacala som krvacat a velmi ma styk bolel, napriek tomu, ze sme pouzili aj lubrikant...spustu lubrikantu...dokonca si myslel, ze som panna, tak to slo tazko...Je mozne, ze je pre mna Privelky? Neviem ako si to inak vysvetlit, ale velmi ma to trapi a chcela by som si sex uzit naozaj ...Viem, ze som nenapisala viac detailov, ale doteraz som mala len jedneho partnera, s ktorym som sa od prveho milovania milovala len dvakrat a vzdy to bolelo...Vie mi niekto poradit? Mm strach ze sa s nim nikdy nebudem moct milovat a nechcem aby nas vztah stroskotal na tomto...zakazdym sme to robili velmi pomaly, takze tam problem nemoze byt...a velmi som bola vzrusena...
vie mi niekto poradit? Neviem co dalej...

olaah

ach jaj, 15 rockov a uz prvy sex..no ver mi, ze sa to neda si to uzit v takom veku a hlavne po prvykrat. ak sa s tebou tvoj partner nemaznal, tak ti mohol riadne rozdrazdit sliznicu. ak ti krvavy vytok neprestane ani na 4 den po pohlavnom stkyu, zajdi za lekarom. ak chces zacat pohlavne zit, tak to nie je zly napad zalozit si kartu.

martinečka

POTREBUJEM JEDNU RÁDU MAM 15 ROKOV A V PONDELOK SOM MALA PRVY SEX VEKMI MA TO BOLELO ALE KVR MI NESLA ALE AZ ¨PO TOM VSETKOM SOM MALA KRVAVY VYTOK A ESTE AJ DNES HO MAM.A NEVIEM CI SOM ESTE PANNA CI NIE PRETOZE SOM ZIADNE PRETRHNUTIE NECITILA IBA BOLEST..PROSIM PORADTE MI A PRECO MAM ESTE KRV TERAZ??

majka25

Jeeej, vdaka, vazne si to cenim...on je velmi nezny, takze myslim, ze v tom problem nebude...mozno je to naozaj len nejake to podvedomie...je pravda, ze moj prvy partner mal dost velky penis a velmi ma to vtedy bolelo, vlastne to bol somar, lebo to neriesil ale sme sa rozisli...nuz...Inak, vcera sme sa milovali a uz ma to nebolelo, dokonca sme skusili viac poloh a uzila som si to az do okamihu, ked som zasa trochu krvacala...ale uz ani zdaleka nie tak ako posledne razy...Takze snad sa to lepsi...a viac sme sa rozpravali...:o)))
Este raz vdaka a ak mate nejake napady ako ozvlastnit sex, sem s nimi, uvitam vsetko...
PS: Myslim, ze tam bola aj infekcia, lebo sa mi objavil taky tvarohovy vytok...a jedna znama mi poradila kupat sa v odvare z "mysieho chvosta"taka rastlinka ...myslim, ze to pomohlo, ale ak by sa to objavilo znova, urcite pojdem k lekarovi, lebo ...chcem mat dobry sex a neskor deti...a risk nie je vzdy zisk...
Este raz vdaka vsetkym...:o)

re

Pokial je pre teba naozaj velkost problem, tak musite hladat ine polohy, kde sa tvoje vaginalne svaly uvolnia viac. Niekedy moze vsak bolest sposobovat aj infekcia u zeny. Je dobre to prekonzultovat aj s tvojim gynekologom.

xyxy

Niekedy býva takýto problém, može byť , že je veľký a Tvoja vagina sa neprisposobí, lebo si napnutá. Asi sa to časom zlepší. Ak má ozaj nadpriemerný penis, musí byť opatrný a viac sa venovať predohre.

aiva

moze to byt aj z podvedomeho strachu ze ta to bude boliet, ked nie si uplne uvolnena. chce to viac trenovat. od prveho milovania to musis skusit viac krat, mozno tak 5-6, aby to uplne prestalo boliet, je to dost individualne.