Prasknutá cievka na tvári, červený fliačik čo na to? aký krem?

mišiatko

Ahojte môj 8-ročný syn má už asi 4 mesiace prasknutú cievku na nose ,ťahá sa mu to po celej ľavej strane nošteka od koreňa až pomedzi nozdry chodili sme ku kožnej a vyskúšali sme už asi 10 druhov mastičiek a krémov ale nič mu nezabralo už som zúfalá, nakoniec nás poslali na cievne, že na laser, tak neviem zdá sa mi na to primalý vekovo.Ak niekto máte prosím podobnú skúsenosť, napíšte mi prosím,ďakujem pekne

alma

Ahojte, mala som prasknutú cievku na nose cca 2 roky. Nepoužívala som na jej odstránenie žiadne špeciálne krémy a vitamíny. Bola som pred mesiacom na čistení pleti diamantovou mikrodermabráziou a pred týždňom mi prasknutá žilka aj začervenie okolo nej úplne zmizlo :) Pravdepodobne to bude tým a som veľmi milo prekvapená. Chcela som len vyčistiť pleť a náhodou sa pritrafilo aj odstránenie žilky. 2 v 1 za 20 eur. Odporúčam :)

VEA45

moja 5rocna dcera ma tiez dve prasknute cievky na tvaricke nasa pediatricka vraveôla ze mame pouzivat krem s obsahom vitaminu A ale zial zatial som ho nikde nenasla aspon nie pre detsku plet,takze neviem co dalej

bria

na koznom ti to spravia my sme sa o tom rozpravali s doktorkou poradila nam neviem uz ako sa to vola ale robia to pod lejzrom ci laserom vipalia ti to. ja sa nato chystam uz rok len nevidalo tento rok uz pojdem lebo na tvari to vizera ako od komára :-)

pupi1811

podobný problém mám aj ja, na nose mam uz asi rok cervenu bodku (pravdepodobne prasknuta cievka) navyse koža v okolí asi pol centimetra zacervenana...co by pomohlo viacej? laserovy zakrok? el. ihla al. krem?

michamet

Najúčinejšie a čo mám odskúšané je elektrická ihla u kožnej lekárky za par drobných a nie platiť 50 eur za laser len neviem kde to robia....mne to robili v Považskej pred 7 rokmi.