Neustale zvysena teplota

Príspevok v téme: Neustale zvysena teplota
Lucy0410

Uz asi dva mesiace pocitujem zvysenu teplotu od 37,0 do 37,4.. V novembri minuleho roku som prekonala anginu, brala som antibiotika, ktore mi vobec nezabrali a odvtedy mam problem s hrdlom :( je stale cervene a zapalene.. moj obvodny doktor ma poslal ku krcnemu a ten mi vzal vyter a nic mi tam nenasiel, tak ma poslal ku alergoimunologicke.. alergiu mam, no vakcinu som este nedostala a dostanem az v jeseni :( doktori si ma len posuvaju a ja sa trapim.. v poslednych dnoch som nato skusila penicilin, ani to nepomaha :( uz som zufala.. poradi niekto nieco?

fasta

No neviem akú máš presne alergiu, ale existuje liek na všeobecné alergie.Ten by ti mohol pomôcť, no spomýnaný liek je dosť silný.Ak by si mi presne určila akú máš alergiu mohol by som ti neja&ko pomôcť.

fasta

- mira

Lucy, tvoj problém je spôsobený uvoľnením tkanív a sliznice. Na príčine sú sladkosti a ovocie, ktoré pôsobí i svojimi kyselinami.
Na dlhší čas sa zariaď tak, aby si nejedla vôbec žiadne ovocie. Vitamínov môžeš získať dostatok z kvasenej kapusty a iných domácich zelenín. Kvas, kapustu jedz v malom množstve surovú, zeleniny ktátko tepelne uprav, pretože každé ochladenie nepôsobí na teba priaznivo.
Základ tvojej stravy by mali tvoriť neobrúsené obilniny, hlavne ryža natural ak ju dobre uvaríš l hodinu a ochutáš opraťenými mierne osolenými semienkami, zistíš, aká je výborná.
Nahrievaj si celú spodnú polovicu tela, ale nie teplom z elektrického zdroja, dobré sú soľné obklady alebo jednoducho radiátor, ideálna je pec na drevo slebo krb.