Nemecký jazyk bez jazyka

Príspevok v téme: Nemecký jazyk bez jazyka
tajana123548

V septembri som sa prihlásila na kurz nemeckého jazyka v Msks. Zaplatila som 85Eur dostala výdavkový doklad. No žiadnz rozpis hodín ani čo je v cene a nie je zahrnúte som sa nedozvedela. Neskôr som si musela zakúpiť knihu. 1 lekciu sme začali brať koncom septembra a učili sa ju celý oktober. Konečne sa to rozbehlo a pani z MSKS o5 priviedla nové žiačky a zasa sa nič neučilo na úkor nás čo sme si kurz zaplatili lebo robila osvetu kurzu NJ. A tak žiaci prichádzali, odchádzali a nič sa neučilo a v ,,polovici,,kurzu o5 priviedla nových žiakov a ja som pozerala ako sa to všetko stihnú našprtať s nami. Vrchol bolo ke´d mi po vianociach nedali vedieť kedy kurz pokračuje. A už je toho veĺa ak mi 2 hodiny pred kurzom oznamia že sa odklada na ďalší deň na úplne inú hodinu a ďalšie vyučovanie v nedohľadne. Tak som pani volala že chcem vrátiť peniaze, že som nespokojná Nechce ani počuť. Chodievala som tam pravidelne. Myslíte že by mi mali vrátiť peniaze???Ďík

0vecka

jj ja mam sukromnu ucitelku.. ten GI stal v prepocte nieco pod 5 EUR na hodinu ... v Ba stoji nemcina sukromne 10 EUR /hodina podla mna sa to viac oplati...

M74

Ja som chodil do Osterreich institutu, kvalita výučby dobrá, ceny podobné ako GI. Ale ku koncu už bolo v skupine aj vyše 10 ľudí a to už trocha bolo cítiť. Na kurzoch predtým nás bolo okolo 6 a to bolo lepšie. Ideálna bola jedna jazykovka predtým, sme tam boli 3 a občas som bol na hodine sám. Teraz mám ale pocit, že za tie peniaze ktoré pýtajú tieto inštitúty by sa už oplatil aj nejaký súkromný učiteľ.

0vecka

neviem z akeho si mesta ja som chodil do goetheho institutu dva mesiace v lete na intenzivne kurzy (4 hodky denne).... a musim povedat ze to bolo ok... nebolo to nejake strasne sprtanie ale cele to bolo v nemcine teda ani slovo slovensky... boli tam aj nejaky cudzinci .... ale stalo to 222 za 60hodin (45 minutovych)

tajana123548

Len má štve, koľko ľudí im ešte na to naletí a niekto sa pekne nabalí. Som pripravená si to aj ,,vyhubovať,, Pochybujem že tá nemčinárka vie niečo po ôsmej lekcii To ich máme toľko prebrať do konca šk.r. ako nám povedala pred týždňom Určite jej prídem na zahájenie NJ kurzu v septembri ak mi peniaze nevráti. Inak máme sa stretnúť ja pani lektorka aj pani z Msks tak som zvedavá ako to dopadne

jajka001_

chodila som na kurzy jazykove tiez, vzdy polka studentov odisla, aj ked uroven bola dobrá. jeden kurz bol podobne mizerny ako tvoj, odtial som odisla ja. s tym ze som vedela, ze peniaze spat nedostanem.
v inej krajine, mozno by ti peniaze vratili, tu s tym nerataj. pochybujem ze sa ti chce za tie penaze sa tahat po nekonecnych sudoch. urob im dobrú reklamu, aku si zasluzia.
ak mas na to povahu, vyhadala by si si mozno tie peniaze spat, si myslim. kontaktovat nejaky im nadriadeny organ a stazovat sa.