Plasticke upravy tvare (vsetko okolo toho)

Príspevok v téme: Plasticke upravy tvare (vsetko okolo toho)
BarbieOne1

Ahojte baby.. Do tejto temy mozete pisat a pytat sa na vsetko ohladne plastickych operacii tvare, tetovani obocia, liniek, zvacsovani pier atd..

Mna by napr. zaujimalo, cim je najlepsie si dat zvacsit pery, kys., botoxom, silikonom, operaciou atd? Ake mate skusenosti?

A ako velmi zvacsi pery 1 ampulka kys. hydrach.? (nechcem kacacie pery, tak neviem kolko mam povedat dr.)
-----------------
Facelifting - vyhladenie vrások - rozhovor s doktormi Magdom a Kačmárom www.zdravie.sk

SIMI.

Katie1 neboj neoperoval ma ani Palenčar a verim že s nim budeš spokojna bol velmi milý ak som ho stretla na chodbe a bavil sa tam s jednou pani, išiel z neho taký pokoj to sa s mojim chirurgom neda ani porovnať, ten bol nervozny a snažil sa ma čim skor zbaviť ak som sa s nim chcela rozpravať :-(

katie1

BarbieOne1

ja som bola na viacerych konzultaciach, a snim som si najviac sadla, takze to zavazilo, len teda uvidim aky bude vysledok :-) teba to kedy caka?

martinka54

letnicka
ja ked som tam bola na konzultacke, tak vtedy mi sestricka hovorila, ze cerven vela robot opravuje a aj z roznych miestach za nim chodia.

Mia5

Katie1 ku komu ideš? Ja by som chcela isť k dr Žiakovi alebo Križkovi alebo Palenčarovi ale tiež sa bojim vysledku všetci traja su ževraj velmi milý, kamaratke robil Palenčar uši.
Potom sa ozvi ako to prebiehalo všetko aj to umrtvovanie...

letnička

prve dva razy to robili lekár v Prešove - tretí krát cerven BB. uz sa s tým zázraky robit nedali. ale myslím že aj tak urobil čo sa dalo.