Nuvaring

Príspevok v téme: Nuvaring
nikinka166

Dobry den. Uz druhy mesiac pouzivam vaginalny kruzok NUVARING a zacali sa mi robit nepekne vyrazky po celom chrbte, a teraz aj na cele a brade ! som z toho dost nestastna.. moze to byt kvoli nuvaringu ? .. je to zatial jedina antikoncepcia ktora mi vyhovuje ! od tabletiek mi bolo zle na zaludok a odpadavala som ! .. bola som u kozneho a odporucal aby som si zmenila antikoncepciu ! ale ja nechcem :( .. nemoze to byt len docasne ? .. dakujem ..

nikinka166

ahaa.. takze asi to budem mat z toho :( hmm tak tomu sa netesim ! potom asi tiez patrim medzi tie ktorym ziadna antikoncepcia nesedi :( ..

mimus221

vitaj v klube. ja tabletkovú formu antikonc. som musela vylúčit tiez koli žaludku a migréne, nadmernému poteniu atd. z náplaste som mala alergiu no a Nuvaring som použ.asi 6mesiacou s istými odstupmi, lebo som si nebola istá ci mi tie zachvaty zúrivosti sposobuje krúžok alebo niečo iné. a mala som pravdu. uplne výkyvy nálady, nechut na sex a potenie, obrovské brucho nafuknuté a búšenie srdca a tiez vyrázky a obcas svrbenie od kružku.síce ma hlava nebolela. takze patrím medzi ženy ktoré neznesú žiadnu antikoncepciu. ostáva dávat si pozor. A ked ti ide o pravidelnost menštruácie, tak kašli na to. ja mám 30r. a celý život neprav.cyklus. a nestojí za to sa dopovat hormonmi.