Cvicenie zumba

Príspevok v téme: Cvicenie zumba
cappy

ahojte..zaujimalo by ma ci niekto chodi na tento druh cvicenia...a ake to je..lebo ja som este nic zle na zumbu nepocula...len som si vsimla ze tie ceny su najednom konci slovesnka aj o polovci mensie ako an druhom :D ...ja som konkretne z prešova, tak ak niekto tu chodi na zumbu, mohol by dat vediet ze kde...citala som ze ta zumba je na chudnutie a tvarovanie postavy..mne chdunut netreba vobec, mam 48 kg...ale skor tak skraslit postavu aby nevyzerala tak chudo ale aby vyzerala pekne stihlo :) ...tak co hovorite na zumbu?

jancecka

tak konečne mi vyšiel čas a bola som omrknúť tú zumbu, je to super, tanečné, hneď by som šla avšak absolútne nevhodná pre tehotné, bavila som sa po docvičení aj s kvalifikovanou precvičovateľkou, a hneĎ zavrhla nápad, že ako tehotná by som na to chodila, veľmi prudké a rýchle pohyby, veľa skákania, všetci boli z toho hotoví, spotený aj precvičovateľka :D ale inak je to super, počkám si na to :-))

mirka 23

No ja som bola raz a bola som z toho ja sklamana, pretože mne to bolo malo. Mam velmi rada taebo.. ale to je fakt makačka a ešte fitko davam aspoň 2krát do týždňa a toto bola pre mňa flakareň a vyhodene 3 eura. A boli tam take tety, čo mali 90kg a sa tešili, že sa hýbu... neviem, ja keby som bola tehotna, tak na toto idem... lebo to bolo fakt jak tancovanie na diskoteke a ani to nie.. uplne lahunke kroky.
Vieš, mala som profesorku na strednej a ta ešte v 5. mesiaci tehotenstva tancovala hlavnu ulohu v labuťom jazere... tak ked jej toto neuškodilo, takl tebe zumba určite nie. A ked nebudeš vladať nahodou, tak samozrejme oddychneš. Ale u nas to je tak že po každej pesničke je malinka pauza.

jancecka

mirka 23 to vážne? ešte som to nevidela ale kamoška chodí z tade spotená a zničená :-)) musím sa spýtať predsa len lekárky ale ona je všeobecne proti cvičeniu, len cvičenie pre tehotné uznáva, no mne to chýba, pred tým som cvičievala asi dva roky a nie som taká pohyblivá po dvoch mesiacoch abstinencie

mirka 23

Je to riadna flakareň.
Jancecka, ked si tehotna, tak prave ja by som na to išla... to sa ani nezadychčiš ani nezapotiš, samozrejme, ak si už vo vysokom štadiu, tak nie.
Taebo sa s týmto neda porovnať.

kukikuk

Bola som 1x, no mna to az tak extremne neuputalo. Je to kazda pesnicka iny druh tanca a jedna pesnicka s nazvom Zumba, ktora sa strieda pomedzi to. Takze zaciatok pesnicka zumba a na nu choreografia, potom skladba napr. salsa a na nu ina choreografia, potom hip-hop a zas ina choreobrafia, potom country atd.
Akoze je to nieco zaujimave, netradicne ale o nic lepse alebo horsie na chudnutie ako napr. aerobic, taebo a pod.

jancecka

k nám do dediny chodia z najbližšieho mesta holky z fitnesscentra precvičovať práve túto zumbu, je to u nás v kultúrnom dome, platí sa 1,50 €. Ja som na tom nebola, keďže som tehotná ale ostatné kamošky si to pochvalujú :D ale vraj je to dosť náročné zapamätať si choreografiu a veľa krát nestíhajú :D a vraj je to na chudnutie, tak neviem :D

janeska54

baby a schudnem z toho?? ja chcem zacat lebo u nas to este nebolo a podla videi to vizera strasne namahavo ja neviem az tak vrtiet zadkoma bokmy:-(