Ahojte.chcem sa opytat aky mate nazor na antikoncepciu Chloe?dnes mi ju predpisala kozna doktorka aj ked ja som velmi nechcela pretoze budem musiet chodit na odbery krvi a to mi nerobi dobre a takisto som citala aj vela neziaducich ucinkov.ale doktorka ma presvedcila a dokonca aj moja mamka...a dneska,ked uz mam Chloe na stole tak som citala na roznych forach take veci ze uz teraz sa toho bojim...baby pisu ze maju depky,priberaju,boli ich hlava,kruti sa im hlava maju zmeny nalad a tak...naozaj to moze byt vsetko z toho??moze takto liek ovplyvnpvat?ja som bola vzdy vyrehotana usmievava optimisticka aj ked ma nieco trapilo ale mam to na haku milujem smiech ale bojim sa ze koli Chloe sa zmenim,nechcem mat depky a bohvieake nalady :-/..........a dokonca doktorka mi to chce skombinovat s Roaccutane pricom nechapem ja si nemyslim ze mam hrozne akne,niekedy som dokonca spokojna ze som schopna vyjst von aj bez mejkapu ale to malokedy,ale aj tak si myslim ze to nieje take hrozne,aj ked je pravda ze lokalna liecba mi uz take 2-3 roky nepomaha...v decembri mi brali krv aby vedeli ako som na tom s hormonami a vraj vysledky su dobre tak neviem preco mi teraz chcu davat hormonalnu antikoncepciu....myslite ze to mam brat,alebo ako?
zeny plosim vas vysvetlite mi uzivanie chloe? ja tomu nelozumiem moja plva HAK..
ak dostanem menst. napl. v stvrtok dam si tabletku stvrtkovu a idem piatok sobota ? a potom sa vlatim k pondelok utolok stleda ? a tie biele ako ? nechapem.... naco su tam tie biele ?diky
aluska07.02.10 13:58??.??.98.96
katarina ono je to tak ze spravidla sa to vrati.nie je to podmienka...lenze iba ak sa tvoje prirodzene hormony v tele nezmenia
ak sa ti zmenia, ta sa ti to nemusi vratit..ved predsa kazdemu raz same akne zmizne a za to mozu len hormony...raz to ustupi ci uz s tabletkai alebo nie..neviem ci som to napisala zrozumitelne
katarina659207.02.10 13:38??.??.165.219
no to ma stve ze zatial som bola u dvoch koznych ale kazda mi chce dat tieto tabletky,pri prvej som to este odmietla hned a teraz uz mam Chloe.asi iny sposob nieje ako tak pozeram ked lokalne mi nic nepomaha ale nechapem naco je ta HAK dobra ak po vysadeni sa mi to vrati.nieje to potom zbytocne zasahovanie do tela??alebo myslite ze sa toho uz raz zbavim?
marioneta05.02.10 21:22??.??.173.218
no sak ja nevravim ze nema...ja som vedela o rocutane len to, ze nesmie sa otehotniet...ja so nastastie natrafila na koznu, ktora sa tymto tabletkam chcela vyhnut...
aluska05.02.10 19:40??.??.98.96
marioneta neviem kde si nabrala ze pri hak sa nemoze pit..to je poriadna kravina..pit sa moze...ale nie ze kazdy den..ale nie kvoli hak ale kvoli tvojej peceni
este ze tu rozpravas o neziaducich ucinkoh ale zabudla si poznamenat ze roaccutane ma v neziaducich ucinkoch samovrazdu a depresivne poruchy..a su take pripady
aluska05.02.10 19:36??.??.98.96
katarina ja hovorim ze roaccutane je vacsie svintvo pre telo..nie pre pupaky..ty nerozmyslas?ved ten liek dokaze zabit plod..to o niecom svedci....tak to asi nie je lentilka..
inak citala som ze raoccutane je anabolicky steroid
sposobuje drasticke vysusanie koze nie len na tvari ale aj na tele...vela ludi tu pise ze maju extremne suche pery alebo urcite miesta na tele...proste je to uplny extrem
katarina659205.02.10 18:35??.??.165.219
ved to ze dost sa toho bojim su to narocne tabletky ale neviem co robit kedze uz to je kupene a naozaj lokalna liecba mi nepomohla za tie 3-4 roky ale nechapem preco naozaj si myslim ze to nieje take hrozne ale na druhej strane sa toho nemozem zbavit .. no prave,doktorka vravela ze kedze som uz po puberte tak asi bude najlepsie roaccutane alebo HAK...vybrala som si HAK len za to ze staci ist na dober krvi raz za tri mesiace ja to naozaj zle znasam,odpadavam pri tom ale asi som mala brat roaccutane ked aj tak vsetci vravia ze po vysadeni HAK sa mi to vrati :-/...naco to potom je?? :-(((
marioneta05.02.10 18:14??.??.173.218
vies, ale aj ked budes chodit na testy a odbery krvi, tak to vsetko neukaze...lebo pri brani HAk sa ti zahustuje krv a nebodaj sa ti vytvori niekde zrazenina, tebe to testy nezistia...ta zrazenina moze dost k srduc alebo k mozgu a boom si an vozicku..ako ja nechcem strasit...a takych pripadov nie je vela...ale nikdy nevies ci to nie si prave ty..
poznam to chodenie na vysku... a najhorsie je mat akne ked uz davno po puberte je :(...ale zase ani pri HAk nemozes pit..lebo tabletka jak tabletka, pri zaidnej sa pit nema...
katarina659205.02.10 17:53??.??.165.219
tak ale ak je roacutanne vacsie svinstvo preco po jeho vysadeni by sa akne nemalo vratit a po Chloe hej??...a naco mi to potom predpisala ked sa to ma vratit :-///........ale vrati sa mi to aj ked mam hormony v poriadku podla vysledkov krvnych testov??
aluska05.02.10 17:27??.??.98.96
katarina ale roaccutane je vacsie svinstvo..
fifo2205.02.10 17:17??.??.242.175
Ja som Chloe uzivala,na pleť mi to pomohlo,ale a to bol dôvod prečo som ju vysadila,pribrala som 6kg. Lepšie účinky som mala pri užívaní Diane 35 a Jeanine, z ktorych som aspoň nepribrala. Inak mimochodom keď vysadíš tabletky,pleť sa znovu zhorši...
katarina659205.02.10 16:32??.??.165.219
a neviem preco som si myslela ze to je na rovnakom principe,sudila som podla vedlajsich ucinkov ze su v podstate rovnake su tam aj tie najhorsie typu samovrazda,ale hadam tak neskoncim.a bojim sa ze mi to znici pecen,na tie lieky by sa vobec nemal pit alkohol,ja nevravim teraz ze som nejaka alkoholicka ale som na vyske tak viete ako to chodi nejaka ta oslava,diskoteka,aj ked ja pijem hlavne vino ale bojim sa ze skoncim so stvrdnutou pecenou jak kamen
katarina659205.02.10 16:29??.??.165.219
no ved praveze ja som velmi nechcela ziadne hormony ja som mala uz slzy na krajicku,citala som kadečo ale mamka do mna hucala ze uz sme mohli mat davno pokoj,lebo uz skor mi to chcela nasadit ina kozna ale vtedy som razne odmietla lenze ked uz mam akne tak 3-4 roky,lokalna mi nepomaha tak neviem co s tym,tak som nakoniec suhlasila.mala som asi brat ten roacuutane,lebo dnes sme sa bavili ci chcem iba roaccutane alebo vezmem to Chloe,urobia mi testy o 2 mesiace a potom mi da aj roaccutane,lenze ja som myslela ze roaccutane je vacsie svinstvo,preto som ho nechcela ale teraz zistujem ze som asi mala vziat iba cisto ten roaccutane bez antikoncepcie. :-/
marioneta05.02.10 16:21??.??.173.218
ked vravis ze nemas taku strasnu plet, tak naco chces brat HAK? ...aj ekd sa vsade pise ze teraz su nizkohormonove tie tabletky...ale umele hormony sa z tela vylucuju tazko, a velmi pomaly...a ked sa v tebe zacnu ukladat,telo si s nimi nevie rady...jedna kamaratka neskutocne pribrala po nich a tiez ich brala pre akne...a pritom pocas brania antiky sa jej po 2 rokoch staleho brania plet natolko prispisobila tabletkam, ze sa jej opat zhorsilo a ovela horsie..
ked uz radsej vyskusaj ten roacutanne...bez HAk..ako mne sa skor zda ze ta tvoja kozna ti hce len napchat do teba drahe lieky, a neberie ohlad na to,ze neveis okolnosti okolo toho
a ja som tiez mala strasnu plet, priam katastrofalnu, aj s flakmi a jazvickami po licach...trvalo pol roka kym sa mi to dostalo aspon do normalu...mala som tazku formu akne, a napriek tomu mi kozna nedala ziadne tabletky...ale super mi pomohol laser, ktory ma v ambulancii...po 3 rokoch sa mi to vratilo spat, a mi nechcelo nic zabrat...laser mi uz vrajk netrebalo lebo jazvicky este neboli, tak som zacala pouzivat biodermu sebium...a prestali sa vyhadzovat vyrazky, fliaciky pomali uz bladnu...a 3x do tyzdna som si davala drozdovu masku, po mesiaci mi zbarala...a teraz nebyt tych fliacikov..bola by som spkojna
ahlavne pravdilo: nedotykast sa tvare, ani prstom jednym, a ani sa neopierat vskole o ruku!
aluska05.02.10 16:20??.??.98.96
jarkaa ma uplnu pravdu...este by som dodala, ze vela lekarov vyzaduje od bab aby podpisali papier, ze pocas liecby roacutanom neotehotneju, pretoze plod by bol na 100% poskodeny
takze si rozmyslite ci chcete brat roaccutane..a to co je pisane s tymi vedlajsimi ucinkami typu depresie ay samovrazda-moja mama je doktorka, sice v inom obore, ale uz pocula take pripady ze pokus o samovrazdu a tazke depresie z tohto lieku
takze tak
jarkaaaaaaaa05.02.10 16:14??.??.60.46
praveze roaccutane vobec nieje hormonalna liecba. ved predsa by to nemohli uzivat zeny aj muzi ten isty liek. navyse HAK sa castokrat predpisuje zenam ked sa liecia roaccutanom, kvoli tomu aby bola istota ze neotehotneju, pretoze tehotenstvo pri uzivani roaccutane neprichadza do uvahy. tieto lieky su velmi skodlive pre nenarodeny plod.
aluska05.02.10 16:06??.??.98.96
katarina ako si prisla na to ze roacutanne a antikoncepcia je na rovnakom principe???
katarina659205.02.10 16:03??.??.165.219
ale aj ked mam hormony v poriadku sa mi to vrati?? a ako to ze po roaccutane sa nevracia skoro nikdy ked princip je ten isty,či?
jarkaaaaaaaa05.02.10 15:38??.??.60.46
a zase roaccutane je naucinnejsi liek pri liecbe akne, aj ked ma vela neziaducich ucinkov, no u mnohych ludi zabera. po vysadeni sa len malo komu vrati akne.
jarkaaaaaaaa05.02.10 15:36??.??.60.46
je na tebe ci budes horm. antikoncepciu uzivat. vela zien ma pri uzivani velmi peknu plet, vela zenam odstranuje akne.. ale treba mat na vedomi, ze tieto lieky nebudes uzivat do konca zivota a po vysadeni hromon. antikonc. sa plet vrati do povodneho stavu, v mnohych pripadoch este do horsiehos tavu ako pred uzivanim.. je na tebe ci ju chces uzivat alebo nie
Ahojte.chcem sa opytat aky mate nazor na antikoncepciu Chloe?dnes mi ju predpisala kozna doktorka aj ked ja som velmi nechcela pretoze budem musiet chodit na odbery krvi a to mi nerobi dobre a takisto som citala aj vela neziaducich ucinkov.ale doktorka ma presvedcila a dokonca aj moja mamka...a dneska,ked uz mam Chloe na stole tak som citala na roznych forach take veci ze uz teraz sa toho bojim...baby pisu ze maju depky,priberaju,boli ich hlava,kruti sa im hlava maju zmeny nalad a tak...naozaj to moze byt vsetko z toho??moze takto liek ovplyvnpvat?ja som bola vzdy vyrehotana usmievava optimisticka aj ked ma nieco trapilo ale mam to na haku milujem smiech ale bojim sa ze koli Chloe sa zmenim,nechcem mat depky a bohvieake nalady :-/..........a dokonca doktorka mi to chce skombinovat s Roaccutane pricom nechapem ja si nemyslim ze mam hrozne akne,niekedy som dokonca spokojna ze som schopna vyjst von aj bez mejkapu ale to malokedy,ale aj tak si myslim ze to nieje take hrozne,aj ked je pravda ze lokalna liecba mi uz take 2-3 roky nepomaha...v decembri mi brali krv aby vedeli ako som na tom s hormonami a vraj vysledky su dobre tak neviem preco mi teraz chcu davat hormonalnu antikoncepciu....myslite ze to mam brat,alebo ako?