jeden den je to v poriadku, no na dalsi hotova katastrofa.:(

Príspevok v téme: jeden den je to v poriadku, no na dalsi hotova katastrofa.:(
sweeetinqa

ahojte. chcela by som sa spytat dievcat... co pouzivaju po holeni intimnych miest.. ono ja sa oholim pekne dohladka.. a na dalsi den je to cisto katastrofa, jednak to svrbi a uz hned rastu chlpkky.. pocula som ze je na to dobry detsky zasyp... a este nejake ine napady? skusala som aj detsky olejcek hned po holeni ale nema to ziaden zmysel.. tiez by som sa chcela spytat ci nema nejaka skusenosti s intinmym kremom od oriflame-u..ci sa to da pouzivat aj po holeni.. vdaka :)

raban8

tak sa neholte iba strihajte a dookola si to trošku žiletkou upravte.. mne sa to tak pači.. alebo chodte na depilaciu napr. brazilsky vosk bol v usa hit sice pol dna nebudete vedieť chodiť ale min. mesiac budete mať klud... a hladku kožu jak babetko

akinom007

sweeetinqa/ jasne ez v praskovom stave a nacapem ho tam riadne. a holim sa nasuch akonahle by som sa oholila na mokro vtedy mam spominany problem co ty.

Mirka023

Kokosový olej a hlavne nohavičky take volnejšie, čo netlačia v zahyboch. Ja mam take čipkovane francuzske a tie su super.

sweeetinqa

denz: bajecna rada :D len ja som sa pytala vazne... ne naozaj by som chcela vediet co by zabranilo takemu vysledku nepeknemu..

akinom007

ja sa holim nasucho, pred sprchovanim, po osprchovani si tam nacapem detsky puder a je to uplne v poriadku aj na druhy den...

sweeetinqaN

ale ptm na to je aj specialna pena na intimne holenie vsak? ja sa holim po sprchovani.. ide to celkom v poriadku, vysledok je bajecny.. ale thak co sa deje potom. :(:(: