mam taku zlu vlastnost "pocuvanie za dverami"

Príspevok v téme: mam taku zlu vlastnost "pocuvanie za dverami"
pina

vpodstate som to zdedila po niekom z rodiny.. skor po otcovi..bez problemov pocuva telefotat druhych akoze nenapadne.. mama asi tiez.. ale zo uz odchytala od neho.
prepacte ale ja neviem ako sa to mam odnaucit.. jednoducho som napr u priatela je vsade ticho len jeho rodiaci sa rozpravaju a ja si ani neuvedomim ze ich pocuvam... az potom sa pristihnem a uvedomim si a skusim rozmyslat nad niecim inym.. samej mi to robi zle ale ako s tym skoncovat? je to taky hlupy problem akoze,nie vzdy sa da vsetko prepocut. vadi mi a neviem akym sposobom sa to odnaucit,ci je to o psychike alebo o niecom imom.. da sa to zmenit?

[zruseny12]

:0)))) my mame takeho suseda,co pocuva za dverami,raz ked dcera vychadzala z bytu,otvorila dvere,sused odskocil od nasich dveri...
neviem,co je to za sport,pocuvanie za dverami,ale podla mna je to ubohe...mna osobne nikdy nezaujima,co sa druhy bavia,pretoze je to len ich osobna vec...a je to podla mna ponizujuce pocuvat za dverami...
...najviac sa musim smiat,ked mi dcera povedala,ze kolko krat vyjde ona z bytu,tolko krat aj oni vyjdu von na chodbu,ako keby nas chceli pristihnut pri pocuvani pri dverach-PODLA SEBA SUDIM TEBA:0))))) si myslia,ze ked oni su taky,tak je taky kazdy...JA BY SOM SA NIKDY NA TO NEZNIZILA...
ROBI TO SUSED A JEHO DCERA,SUSEDA-SA MI ZDA ZE JE SERIOZNA ZENA...

ana555

ako v telenovelách,viem si ťa predstaviť ))) len daj pozor aby si sa raz nedozvedela niečo čo ťa bude veľmi trápiť,pa

raban8

ak načuvaš že si zvedava v poho to ľudska vlastnosť ale ak preto že si mysliš že ta niekto ohovára tak to maš nizke sebavedomie a paranoiu.. moj nazor

bleee

Pina, nacuvanie za dverami sa neda zdedit, da sa to vsak pomerne dobre naucit, napr. od svojich rodicov, co je asi aj tvoj pripad. Aj ked si mala priklad v rodine, za svoje nacuvanie si uz zodpovedna len ty sama, teda len ty sama s tym mozes nieco urobit. Zatial na to ides celkom dobre, uvedomila si si to a snazis sa nenacuvat. Chce to ale asi este viac cviku a vytrvalosti, v com ti budem drzat palce.

cajik

zzz- aspon viem co si budem nabuduce mysliet, ked sa niekto na mna kukne v buse a zacne sa tak usmievat, ze zadrziava smiech :P (inak neviem o tom zeby bolo na mne nieco vtipne)

pina - to nie su geny, ale odchytene spravanie z domu

zzzzzzzzz

Prepac pina, ale teraz sa smejem ako cvok :DDDDD Vazne si ma pobavila.. Neber to v zlom, ja mam len velku predstavivost... Kedykolvek sa mi stane, ze idem napr. po meste a predstavim si na oprotiiducom cloveku velke usi.. Vies si predstavit, ako sa hanbim, ked sa zacnem z neho smiat?? Je to strasny pocit.. :DD A to, ze nacuvas, je podla mna v pohode.. Vela ludi je zvedavych.

radsej nie

pina, takyto zlozvyk ta moze dostat do riadnej kase!do akej si moze spredstavit a snad ta ta predstava trochu prinuti nieco s tym urobit.otazka je preco to robis?mas vzor v rodicoch,si az nadmieru zvedava/taki ludia nie su oblubeni.../,alebo je za tym nejaka neistot???odpoved si musis najst sama..