chce sa stat mnou?

Príspevok v téme: chce sa stat mnou?
millli

Pravdepodobne to nie je obrovsky problem, ale rada by som sa s nim zdoverila. Kamaratkam sa to sice nezda cudne, oni si myslia, ze ide len o nahodu, ale podla mna len nechcu, aby som sa s tym zatazovala.
Volakedy som si vzdy myslela, ze chlap vas necha iba kvoli mladsej. Jeden byvaly ma nechal kvoli starsej. Potom opustil ju, lebo zistil, ze je ako general v sukni a vsetko mu zakazuje. Vratil sa opat ku mne. Neskor sme sa vsak zas rozisli, vlastne viackrat, lebo ja som mu uz nedokazala doverovat. Predtym mi totiz klamal, ze ju ani nepozna, ale neskor pravda vysla najavo, aj sam musel priznat, ze ju vlastne pozna. Vedeli by ste podla tychto znakov urcit, ci nieco spolu mali?
Zo zaciatku ju tajil predo mnou. Ked som na to prisla, kto to je, vravel, ze ju nepozna, to sa priznal az neskor, aj to prislo az s okolnostami. Potom sa mi aj priznal, ze tamta zurila, ked sa rozpraval s inymi zenami a zakazovala mu to.
Na druhej strane, niekedy, ked potreboval nieco vybavit, poslal za nou mna, ked nemohol prist. Nebal sa, ze sa jej mozem opytat, co s nim mala? Vtedy sme totiz spolu prave chodili. Vdaka kamaratom sa mi aj podarilo naburat sa do jej aj jeho pokecu. Cakala som nieco horsie, ale spravy, co si poslali, boli podla mna dost nevinne, ako medzi kamosmi, aj zabavne, ale v ramci normy. Klopem trikrat na drevo pre istotu.
Tolko, aby ste mali predstavu, teraz nie je ani s nou, ani so mnou a ja by som uz chcela mat od toho pokoj. Teraz nieco o tom, ako sa sprava v poslednom case ona a co sa mne zda divne.
Vzdy, ked si prefarbim vlasy, o par dni alebo tyzdnov ju stretnem v meste s rovnakou farbou vlasov.
Mala som predtym na pokeci fotku. Pozerala som do objektivu, mala som vazny vyraz, zomknute pery vlasy vycesane dohora, zlte tricko a v ruke som drzala pero. Ona mala predtym inu fotku tam, ale teraz si tam dala skoro rovnaku, ona pozera do objektivu, ma vazny vyraz, zomknute pery, vycsane vlasy dohora a v ruke drzi nieco ako pero a ma oblecene tricko rovnakej farby.
Ak ju nahodou stretnem v obchode s oblecenim a vidi, co si kupujem, hned si ona ide kupit to iste.
Na pokeci mam aj fotky, ktore moze vidiet kazdy, su to fotky prirody a peknych veciciek. Ak nejaky den tam pridam nejake nove, ona v ten isty den tiez prida k svojim fotkam nejake nove, tiez ma album na fotky, ktore si moze hocikto prezriet.
Neviem, je to len nahoda alebo mi chce byt mnou alebo chce mi ukradnut zivot alebo musi mat idol, podla ktoreho by sa riadila, dakujem?

biopich

podla mna su to len nahody a zbytocne robis okolo toho halo...a mozno si z teba s tou fotkou len striela lebo ma mozno aktivovane plusko a vidi ze stale chodis kukat a smirovat do jej profilu. a suhlasim da sa stiahnut foto zamknut albumy alebo dat medzi priatelov a mala by si pokoj na dusi ale podla mna teba to tesi a sa v tom vyzivas keby ti to vadilo robila by si nieco aby sa to zmenilo.

Uzlik236

Vies tak to,ze chodi na kavu a nakupovat tam kde ty este nemusi znamenat,ze tam chodi preto,ze tam chodis aj ty.Nechapem tiez naco chodis do jej profilu a zaoberas sa nou..aj tie fotky tak ked vies,ze ta kopiruje tak preco to mas verejne???Nehnevaj sa ,ale zda sa mi,ze to trochu prehanas..nic v zlom...a suhlasim s nazorom " uhlie"

millli

Ved ani ja si nemyslim, ze som neviem aka krasna, je plno zien omnoho krajsich ako ja v okoli a ich nekopiruje. Chcela by som ju ignorovat, ale je to tazke, sme z rovnakeho mesta a este k tomu ak zisti, kde nakupujem, chodi tam nakupovat alebo kde chodim na kavu, zacne tam chodit na kavu aj ona, akoby si aj zistovala, kedy a kde chodim, cize je dost tazke ju prehliadnut, ale pokusim sa o to, inak, vdaka za rady a nazory.

millli

Ja viem, ze sa to nerobi, naburavat sa inym. Predtym, myslim, ze vtedy ju este nepoznal, mi aj sam povedal svoje heslo. Lenze vtedy ma nelakalo si pozriet jeho stranku a ani som nemala dovod. Az potom, ked som sa dozvedela o nej, si zmenil heslo, ale mne ho uz povedat nechcel. Nuz mi kamarati pomohli a bolo to iba raz. Viackrat by som to uz asi neurobila, lebo to busenie srdca, co tam najdem, bolo na infarkt.

jajka001_

uz si sem toto pisala :) tak je na hlavu, no :) ved ju opustil, ked to zistil. čo ťa trápi, kašli na nu, nesleduj ju, to je tiez choré.

katalinka

millli pôvodne som nechcela reagovať, ale nedalo mi...nabúrať sa do pokecu dvoch "cudzích" ľudí je podľa mňa zlé. Nech si bola v akejkoľvek situácii nemala si to robiť.
A čo sa týka tvojho problému,súhlasím so sign.Možno sa ti chce podobať pre to, lebo má málo sebavedomia a váš "spoločný" partner si vybral napokon teba...

maria15

keď ta ozaj kopiruje,tak je maximalne trapna a este tak okato..aj ked bude robit cokolvek,nikdy nebude ako ty,kazdy sme jedinecna osobnost.