Dosiahnutie dôvery...

Príspevok v téme: Dosiahnutie dôvery...
jajka100

Ahojte, mojím problémom je, že som sa k priateľovi zachovala veľmi nepekne, a nebolo to len jeden krát. Mám problém sama so sebou, pretože keď mám zlú náladu, tak sa nezbadám a miesto toho, aby som povedala, keď mi priateľ volá, že mám zlú náladu, prosím skús mi dať nejaký čas a ja sa ti ozvem sama, tak radšej vtedy riešim všetky závažné veci, pretože vidím veci negativisticky. Priateľovi som povedala nielen do telefónu, ale aj osobne veci, ktoré ho boleli, mala som párkrát zlú náladu a on tam bol vtedy a nevedela som sa s toho dostať a začala som riešiť niečo a všetko si to zlízol on. V pondelok to bol vrchol všetkého, pretože mi zavolal a mala som zlú náladu kvôli ľuďom, ktorí sa pletú do nášho vzťahu a nedajú večne pokoj. Prišiel z amnou jeden s tých ľudí a začal zase o tom, aký je môj priateľ strašný a prečo nemám by s ním a ako ho oni všetci poznajú a pritom ho v živote nevideli. Bola som veľmi frustrovaná a v tom mi zavolal priateľ a ja som ho nechela zaťažovať touto skutočnosťou, tak som mu to nepovedala, al emiesto toho som mu povedala strašné veci, bola som kritická k nemu, znela osm nahnevane, akoby bolo všetko len a len jeho chyba. Vídame sa len raz zatýždeň, keďže bývame od seba ďaleko. Chcela som sa mu osobne za to ospravedlniť a tak som aj urobila. Priateľ mi povedal, že mi neverí, že mi chce veriť, spýtal sa ma či to bude niekedy ináč, že tomu prestáva veriť, a že má strach z toho, že ma prestane milovať tak ako ma miloval, kým som nerobila to, čo robím teraz.Chcem urobiť niečo také, čo ho presvedčí o tom, že mi môže veriť, na zmene už pracujem, uvedomila som si čo robím zle a robím potrebné kroky aby sa to viacej nezopakovalo.

jajka100

Sme spolu pol roka. Ja mám 21 a on má 19 rokov. Nemôže, keď ho budem viacej prekvapovať, chcela som ho zobrať na víkend preč , že by sme si urobili vílet niekam preč do mesta, pozreli by sme tam niečo zaujímavé, celý čas by som ho rozmaznávala a venovala sa mu. Prespali by sme niekde v hotely dve noci, aby sme boli spolu. Keď som mu to navrhla, tak mi nič neodpovedal, vôbec sa nevyjadril. Netuším,ako zistiť, čo by chcel, pretože keď sa ho to spýtam, tak mi nikdy neodpovie, povie, že nevie. nechcem tlačiť na neho, ale ako mám urobiť program pre oboch, keď neviem, čo by ho bavilo.

jajka001_

jeho matka...ze je mlady a ze si ma uzivat...vari sa chce uz aj zenit? koľko máte rokov? ako dlho ste spolu?
a ako mu to dokazes...cinmi, spravanim, aj slovami, vela sa rozpravajte

jajka100

jajka001_.. tí druhí sú napríklad jeho rodičia, jeho mamina totižto má nejaký problém, ktorý sa snažila riešiť s ním, ale mám pocit , že sa týka aj mňa. Povedala mu, že je mladý a má si užívať a vraj je zasnený, a nevidí to triezvo. vraj ho možno manipulujem a je podpapučou. Bojí sa o neho, aby neurobil chybu. No tí druhí sú moji známi, ktorí boli predtým kamaráti.Za svojho priateľa sa postavím, keď o ňom niekto vraví niečo čo nieje pravda. to , čo sa stalo naposledy, myslela som si , že ľudia nebudú odsudzovať stále priateľa podľa toho, čo počuli od niekoho, kto ho vôbec nepozná. ja neviem ako mu dokázať , že ho milujem a že to myslím s ním vážne, záleží mi na ňom. Chcem aby mi opäť veril, aby vedel že sa môže na mňa spoľahnúť hocikedy.

jajka001_

vysvetli im, ze on sa nemusi pacit im, ale paci sa tebe. vysvetli im, ze ty mas svoju vlastnu hlavu, a ak budes robit chyby, tak to je tvoj problem, ze si za to ponesies zodpovednost sama. a ze mas pravo robit chyby. ze ho lubis, a ak je fakt taky zly, tak ty na to prides aj sama.