Vydrziavanie

Deee

zdenulka to bol len priklad s tym autickom :-) manzel ma uz dlho natahuje ci nechcem nejake "vozitko", ale teraz ho jednoducho netreba, pracu mame blizko domu, chodime peso, k rodine to mam cez ulicu, byvame v mensom meste a ked uz ozaj treba poziciam si auto od maminy...a na frajerinu mi ho tiez netreba...my mame zatial svoje ucty, ale jasne, ze sa to pri plateni kadejo preplieta, tak trosku s "superime" kto kolko odlozi a navyse manzel ma svoje podnikanie ja pod jeho zastitou rozbieham svoje tak pozerame, ze kto je "uspesnejsi" podnikatel:-)

zdenulka

dee to si na tom super ze keby si si povedala tak mas zajtra auto:)
v manzelstve je jedno kto kolko zaraba tam sa zaplatia dolezite veci(aj sporenie a tak) a az potom sa mina..a vecsinou maju spolocny ucet--

Deee

Jasne, ze v manzelstve je to ine a peniazky idu napoly, ale mna doma naucili prikryvat sa len takou perinou na aku mam, aj v manzelstve sa snazim neprekracovat svoj rozpocet co sama zarobim, zaplatit telefon, poistky, sporenie hlavne, sporenie bezne, nakup potrevin a dokupit si oblecenie a bezne zenske somariny, manzel domov nosi peniazkov viac a keby som ho poprosila hned zajtra by som mohla mat nove auto...ale zaklad je nezneuzivat toho druheho len preto, ze sa da, nikdy by som si takto nieco nevypytala, ale viem, ze ak raz naozaj budem potrebovat auto ci uz pre dochadzku do prace alebo pre rozvoz deti budem ho mat, ale minut 500 € mesacne "na beznu udrzbu zeny" tak to je skutocne vela a kde je nejaka rezerva do buducna?

soffa

cooooooooooooooooooooo,vreckove???????kazda zena by mala byt emancipovana,a taka zena potrebuje "muza"a nie "sponzora"..mne by sa to hnusilo....byt na niekom zavisla.kym pracujem a mam zdrave ruky tak nie!

nedržgroš

Nestava, ale som radsej, ak plati z mojej penazenky. Ja si nerada "spinim" prsty peniazmi, lebo su mi ukradnute (zatial) a nevyznam sa do nich, no on ma ku nim vo vseobecnosti normalny vztah.

uhlie

Ale ved to je velmi jednoduche. Stretne sa s kamaratkou na kave, ta jej povie, ze nieco ma a ona v tej chvily zacne strasne zavidiet. Nic ju v tech chvily nezaujima, len slepa zavist a musi si za kazdu cenu kupit to iste. V podstate este nie je za seba zodpovedna. Mnohe zeny su mentalne zaostale este aj v 60-tke.

sway

A ty jej chces prilepsit vreckovym alebo nie?
Podla mna jej ho kludne mozes dat,ale trebalo by sa k nej aj spravat,tak ako sa chlapi spravaju k dievcatam,co dostavaju vreckove:-)Mozno jej to dojde.

katalinka

iba otázočka...bola taká vždy? Nemáš pocit, že je závislá na nakupovaní? Píšež, že nakupuje aj veci, ktoré nepotrebuje. Ono ak by bola rozmarná viem si predstaviť že tých 500eur minie na kozmetiku, manikúru a iné "dôležité" veci, ale keď je to tak, že nakupuje aj kraviny....

Steven440

500 eur=bezne jej vydavky. Kazdy mesiac nove topanky,nohavice,podprsenky,nohavicky nieco do bytu,kava z kamoskou,kozmetika-ale to berem....a kopec drobnosti,ktore nikdy nevyuzije,len si to kupi pre ten pocit,ze to ma.

uhlie

Tak toto uz nechapem vobec. Pride, chce len tak peniaze a neda si ani tu namahu, aby vysvetlila, na co ich potrebuje? Od takej by som utekal co najdalej. Ked to robi teraz, co bude o 10-20 rokov? Zoberie ti byt a posle ta zobrat na ulicu?